vineri, aprilie 19, 2024

ATENȚIE, DACĂ MERGEȚI CU MAȘINA ÎN SERBIA!

Must Read

Sistem extins de măsurare a vitezei! Pentru viteze mari, șoferii străini sunt băgați la închisoare!

Direcția Poliției Rutiere a Ministerului de Interne al Serbiei, în cooperare cu Întreprinderea Publică „Putevi Srbije” și Direcția pentru Măsurări și Metale Prețioase, va începe vineri un sistem extins și îmbunătățit de măsurare a vitezei medii pe toate autostrăzile.

În prima fază a acestui proiect, este planificat ca viteza medie să fie măsurată pe circa 50 de tronsoane din toată țara, a anunțat astăzi Ministerul de Interne.

Pe lângă măsurarea vitezei, prin folosirea acestui sistem se va putea determina dacă șoferul și pasagerii din vehicul folosesc centura de siguranță, precum și dacă șoferul folosește telefonul mobil în mod necorespunzător în timpul șofatului.

Viteza maximă pe autostrada în Serbia este 120km/h.

Șoferii mașinilor înmatriculate în Serbia care depășesc viteza maximă vor primi amenda la adresa de domiciliu, iar șoferii cu mașini înmatriculate în străinătate vor fi opriți la barierele de plată de pe autostradă și vor trebui să achite amenda pe loc. Pentru o viteză de la 120 la 140 de km/h se aplică o amendă de 3.000 dinari (25 euro), în timp ce pentru o viteză între 141 și 150 km/h amenda este de 5.000 dinari (43 de euro). Cu 10.000 dinari (86 euro) se sancționează o viteză cuprinsă între 151 și 160 km/h. Pentru o viteză cuprinsă între 160 și 180 de km/h se aplică o amendă de 20.000 dinari (170 euro), plus 30 de zile de închisoare, 12 luni de suspendare a permisului și șase puncte de penalizare.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/atentie-daca-mergeti-cu-masina-in-serbia-sistem-extins-de-masurare-a-vitezei-pentru-viteze-mari-soferii-straini-sunt-bagati-la-inchisoare/

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This