duminică, februarie 25, 2024

Zeci de zboruri anulate de Austrian Airlines, din cauza infecțiilor cu coronavirus!

Must Read

Doar sâmbătă au fost anulate 52 de zboruri spre sau dinspre Viena!

Chiar înainte de începerea sezonului de vacanță, există perturbări masive în traficul aerian austriac, în special la Austrian Airlines: Doar astăzi, sâmbătă, 25 iunie, 52 din cele circa 360 de zboruri planificate către sau dinspre Viena sunt anulate, a confirmat compania AUA, la cererea publicației kurier.at. Zborurile dinspre Viena sunt deosebit de afectate. Nu se știe exact câți pasageri nu își pot începe călătoria azi, din această cauză. Se încearcă contactarea în mod activ a celor afectați și să le li se facă o altă rezerve, pentru alte zboruri, ale Grupului Lufthansa, a declarat o purtătoare de cuvânt a firmei. Principalul motiv pentru anularea zborurilor este „creșterea cazurilor de infecții cu coronavirus, în rândul echipajelor de zbor”. În special, în rândul însoțitoarelor de bord, concediile medicale s-au înmulțit. Alte cauze ar putea fi o grevă a personalului din controlul traficului aerian, pe aeroportul din Marsilia și furtunile de ieri. Grupul AUA nu a putut oferi încă nicio informație despre cum vor continua lucrurile duminică. Compania recomandă pasagerilor să întrebe dacă zborul rezervat va funcționa conform programului.

Sindicatul a avertizat asupra lipsei de personal

AUA și-a redus personalul cu circa 300 de angajați în timpul pandemiei corona, iar 150 de însoțitoare de bord au fost angajate recent, din nou. Sindicatul VIDA a avertizat recent despre lipsa de personal. „Veți trece prin lunile de vară doar cu multă durere!”- a avertizat președintele Daniel Liebhart. AUA a declarat pentru kurer.at că va continua discuțiile cu sindicatul.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This