sâmbătă, aprilie 20, 2024

Voucher de 500 euro, în loc de bani cash, pentru cei ce nu s-au înregistrat online!

Must Read

Cum va plăti guvernul austriac bonusul anti-inflație bonusul de 500 de euro celor care nu au și-au înregistrat detaliie contului bancar? – Va fi un voucher de cumpărături, cu condiții.

Ministrul responsabil, Leonore Gewessler (Partidul Verde) a anunțat marți, 2 august, că Ministerul Protecției Climei, Poșta și Sodexo cooperează în implementarea bonusului climatic pentru toți austriecii. În timp ce circa 5,5 milioane de locuitori, care și-au păstrat datele la zi pe platforma FinanzOnline, primesc cei 500 de euro plătiți direct în conturile lor, beneficiarilor rămași li se trimite un voucher sub formă de scrisoare RSa. Voucherul poate fi apoi răscumpărat în mii de magazine, sau va putea fi convertit în numerar, la o singură bancă.

„Pe lângă transferul direct către toți cei care au înregistrat contul curent online, la Finanțe, bonusul climatic vine și sub formă de voucher. Dacă nu au datele contului curent înregistrate pe FinanzOnline sau destinatarii nu au deloc cont, aceștia vor primi o scrisoare cu voucher. Acestea urmează să fie trimise la adresa actuală de înregistrare” – a declarat ministrul de resort. „Această livrare este implementată de Austrian Post, într-o manieră neutră din punct de vedere al CO2, cu scrisori RSa. Acest lucru asigură că bonusul climatic ajunge în siguranță și la destinatarul corect”. Voucherul în sine este din hârtie reciclată și este implementat de firma Sodexo. Aceasta înseamnă că voucherul poate fi utilizat în magazine și companii partenere, care cooperează cu acesta în toată Austria. Sau vaputea fi „schimbat în numerar la o sucursală bank99”, potrivit ministrului. Toate persoanele care au reședința principală în Austria primesc bonusul climatic. Adulții primesc în total 500 de euro, în octombrie (250 de euro bonus pentru climă și 250 de euro bonus antiinflație). Pentru copiii și tinerii sub 18 ani, se plătește jumătate din sumă.

“Indiferent dacă este prin voucher sau prin transfer bancar, nu este necesară nici o cerere!…Bonusul pentru climă vine direct și fără nici o aplicație, în cont, sau prin poștă”, a declarat ministrul Protecției Climatice Leonore Gewessler, pentru publicația heute.at.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This