sâmbătă, aprilie 20, 2024

Violator periculos, dat în urmărire generală!

Must Read

Suspectul este acuzat că a atacat două femei în Austria Inferioară

Cine îl recunoaște pe bîrbatul din fotografie este rugat să anunțe urgent Poliția!

Portretul-robot al unui bărbat neidentificat a fost publicat azi de Poliție, în cadrul anchetei privind două infracțiuni sexuale din districtul Wiener Neustadt. În Bad Erlach, o femeie a fost violată în noaptea de 24 iunie și, potrivit informațiilor Poliției, a avut loc și o tentativă de viol, în noaptea de 5 iunie. Se presupune că făptuitorul este același, conform Departamentului de Poliție din Austria Inferioară.

Conform precizărilor Poliției, reluate de publicația oe24.at, bărbatul ar avea o înălțime între 1,80 și 1,90 metri, între 50 și 60 de ani și are o structură corporală puternică și o piele deschisă. Acuzatul a vorbit victimelor într-o limbă străină, necunoscută acestora. Potrivit Poliției, el ar putea proveni din Europa de Est. În timpul celui de-al doilea asalt, atacatorul era mascat cu o mască de față, purta mănuși negre de lucru și o șapcă plată, denumită în termeni populari și” șapcă franceză”.

Poliția face apel la cetățeni pentru a ajuta la prinderea periculosului infractor

 Ambele victime au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii spun că acestea sunt încă în stare de șoc. Cercetările au fost efectuate de Oficiul de Stat al Poliției Criminale din Austria Inferioară – Comisia de anchetă pentru infracțiuni sexuale. Oricine are informații despre bărbatul reprezentat în portretul-robot de mai sus, este rugat să ia legătura urgent cu Oficiul de Stat al Poliției Criminale din Austria Inferioară, la numărul de telefon 059133-30-3333.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This