vineri, aprilie 19, 2024

Vine un un val de căldură nemaiîntâlnit în Austria!

Must Read

Sunt așteptate temperaturi până la 40 de grade!!

La Viena se întrevede un nou record de căldură!

Săptămâna aceasta încă ne putem bucura de furtuni normale de vară. Este căldura obițnuită de vară, dar nu fierbinte. Potrivit site-ului wetter.at, acest lucru s-ar putea schimba din nou în curând: conform previziunilor actuale, următorul val de căldură va ajunge la noi săptămâna viitoare!

„Următorul val de căldură vine din Africa, prin Franța, până în Austria!”, a tras un semnal de alarmă meteorologul postului de televiziune Ö3, Daniel Schrott. Acest val de căldură va fi dur: Conform modelului meteorologic din SUA, poate ajunge până la 40 de grade în estul Austriei și, prin urmare, și în Viena. Valul de căldură este de așteptat să atingă vârful joi și vineri, 18-19 august.

Prognoza pentru următoarele zile

Miezul unui sistem de joasă presiune se află vineri peste Austria și va face o vreme destul de instabilă. Pe lângă porțiunile însorite, câmpurile de nori mai grele trec din nou, iar începând cu orele dimineții, sunt de așteptat averse peste munți și în sud-estul țării. După-amiaza, aversele și furtunile se vor răspândi în toată țara. Este probabil să rămână uscat în nord-est și în vest, unde soarele va predomina. Vântul aproape de sol va suflă doar slab, de la nord la est, departe de celulele de furtună. Temperaturile dimineții vor fi de 10 până la 16 grade, iar temperaturile maxime, de 21 până la 28 de grade.

Sâmbătă, 13 august,  ziua începe în mare parte însorită, dar dimineața se formează deja primii nori cumulus, iar de la prânz vor fi averse locale, mai ales în nord și peste munți. În zonele joase, rămâne uscat în multe locuri și va predomina soarele. Vântul va bate moderat de la nord la nord-est, ocazional, întețindu-se spre est. Temperaturi le vor fi înter 10 până la 18 grade dimineața, iar temperaturi maxime, între 24 până la 30 de grade.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This