sâmbătă, aprilie 20, 2024

Vandal dă foc la cabina radar din Viena și fuge

Must Read

Furia distructivă a unor șoferi nu cunoaște uneori limite. Luni seară, o cabină radar din Viena-Donaustadt se pare că a supărat un străin atât de mult încât i-a dat foc și a spart geamul.

Șoferii atenți au observat cabina radarului care ardea în jurul orei 4 dimineața pe șoseaua Breitenleer și au alertat imediat serviciile de urgență. La scurt timp după aceea, incendiul a fost stins de pompierii profesioniști din Viena.

Lichid oxidant
Potrivit poliției, vandalul ar fi încercat mai întâi să spargă geamul cabinei radar, să forțeze deschiderea fantelor de ventilație laterale și apoi să golească și să aprindă un lichid oxidant în dispozitiv.

Daunele se ridică la un interval mediu, de cinci cifre. Cu toate acestea, numai carcasa exterioară a dispozitivului a fost deteriorată în incident. Dispozitivul de măsurare în sine ar trebui să fie nedeteriorat. Până în prezent, nu există nici o urmă de necunoscut. Ancheta este în curs de desfășurare.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This