marți, iunie 6, 2023

Un bărbat a amenințat cu cuțitul trei tinere în Praterstern, pentru că nu purtau vălul islamic!

Must Read

Extremismul religios revine în prim-plan!!

Întrucât consideră că tinerele ar trebui să poarte vălul islamic, un tânăr de 19 ani a amenințat și insultat trei fete, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, în stația de metrou Praterstern din Viena, joi seara.

Bărbatul le-a urmărit apoi pe cele trei tinere, în metrou, până la stația Schwedenplatz. Acolo, conform relatărilor victimelor, a amenințat-o pe una dintre ele cu un cuțit, a lovit- cu piciorul și a împins-o peste un tânăr de 17 ani. Tinerele, speriate, au sunat la poliție, iar bărbatul a fost arestat.

Ofițerii de polție au fost alertați telefonic în jurul orei 18.30. Suspectul le era deja cunoscut. El fusese extrem de agresiv cu poliția, când, anterior, i-a fost confiscată o cantitate mică de canabis. Au urmat rapoarte despre amenințări periculoase de care acesta a fost suspectat, tentative de vătămare corporală și încălcări ale Legii asupra narcoticelor. Fetele nu au fost rănite fizic în urma atacului. În cadrul unui comunicat, poliția din Viena a subliniat că cei afectați de discriminare pe criterii de etnie, origine sau religie pot contacta linia telefonică a Cancelariei Federale, pentru informații despre ajutor și serviciile disponibile.

Latest News

Inflatia globala va exploda: Joe Biden semnează legea care amână cu doi ani falimentul SUA prin incapacitate de plata

Preşedintele Joe Biden a salutat vineri evitarea unei incapacităţi de plată "catastrofale" pentru Statele Unite şi a lăudat virtuţile...

More Articles Like This