vineri, aprilie 19, 2024

Partidul Libertății o acuză de imoralitate pe soția cancelarului!

Must Read

Va încasa Kathi NEhammer 1,2 milioane de euro de la utilizatorii de pe Facebook?!

Noi emoții în legătură cu soția cancelarului Karl Nehammer: FPÖ aduce acuzații serioase că Kathi Nehammer vrea să colecteze 1,2 milioane de euro de la utilizatorii Facebook care „au făcut clic greșit odată” și au distribuit o postare. „Soția cancelarului simte acum că onoarea ei a fost insultată și acum solicită despăgubiri!”- a declarat Christian Hafenecker, mandatarul FPÖ, într-un videoclip pe YouTube.

Este vorba despre o postare din februarie 2021. Helmut Anker, un cetățean „apolitic, dar furios”, a distribuit pe pagina sa de Facebook pe 9 februarie 2021 o postare anonimă cu formularea: „Soția lui Nehammer lucrează în compania Hygiene Austria , care a vândut măștile FFP 2, firmă controlată de soțul secretarei lui Kurz – Uite cum se fac bani!”

350 de victime

Această postare a fost, clar, falsă: soția lui Nehammer nu a lucrat niciodată în Hygiene Austria, ci la Biroul de Relații Publice al firmei Schütze, care opera comunicații pentru Hygiene Austria. Cu toate acestea, Kathi Nehammer subliniază că firma Schütze nu a fost niciodată implicată în scandalul legat de „Hygiene Austria”. Ea a decis să ceară despăgubiri tuturor celor care au distribuit postarea despre ea. Nehammer nu a depus plângere doar împotriva autorul postării, ci a cerut despăgubiri și de la alți circa 350 de utilizatori, care au distribuit postarea. Toți aceștia au primit un e-mail de la avocatul ei. Nehammer a obținut acum succes și într-un proces penal privat împotriva utilizatorului de pe Facebook, la Tribunalul Penal din Viena pentru defăimare, a confirmat avocatul Rami, pentru Austrian Presse Agentur (APA), într-un articol preluat și de „Kronen Zeitung”.

Banii jos!

Secția Penală a Judecătoriei  a renunțat inițial la procedură, a explicat Rami, pe motiv că postarea nu era defăimătoare. Dar, acum, Curtea Regională Superioară din Viena a admis plângerea și a confirmat că postarea este într-adevăr defăimătoare. Tribunalul Regional trebuie acum să efectueze procedura de executare. „După părerea mea, este clar că vom câștiga acest caz!”- a spus Rami, cu convingere. Mai există încă și alte proceduri la Tribunalul Regional Korneuburg și la Tribunalul Comercial din Viena. „În mod concret, este vorba despre circa 350 de persoane!”- a spus Hafenecker. „Doamna Nehammer vrea 3.500 de euro de la fiecare dintre acești 350 de oameni. Asta ar însemna că soția cancelarului ar putea pune 1,2 milioane de euro în propriul buzunar!” – a spus politicianul FPÖ. Hafenecker vorbește despre un „act imoral”. „Oamenii care sunt dați în judecată de doamna Nehammer și avocatul ei sunt mulți pensionari cu pensii mici și să îi tratați cu toată severitatea legii, cred că este imoral!”- este de părere politicianul. Katharina Nehammer a subliniat că cei vizați vor trebui să plătească suma, pentru că vrea să doneze banii în scopuri caritabile, dar potrivit lui Hafenecker, soția cancelarului nu a oferit niciun detaliu despre acestea.
 

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This