vineri, februarie 23, 2024

Parlamentarii austrieci ignoră pedofilia!

Must Read

Partidul Libertății – FPÖ cere interzicerea în Austria a manualului pentru pedofili și a păpușilor sexuale cu aspect de copii!

Deși o solicitare în acest sens a fost depusă încă la mijlocul lunii iunie, aceasta nu a fost încă dezbătută în nici una din comisiile parlamentare

Manuale pentru pedofili cu instrucțiuni pentru abuzul sexual asupra minorilor și a păpușilor sexuale pentru copii sau cu aspect de copii, care sunt trimise la comandă – toate acestea sunt permise în Austria! „Așa ceva este scandalos!”, spune Partidul libertății -FPÖ și cere o interdicție imediată a acestora, printr-o solicitare adresată Parlamentului austriac.

Descrierea abuzului fără răni

Celor doi membri liberali ai Parlamentului, Rosa Ecker si Harald Stefan, cu greu le-a venit să creadă că este posibil așa ceva în această țară. Ei au dat peste un manual pentru pedofili pe „Darknet”, o platformă pentru afaceri ilegale, manual care poate fi descărcat ca un PDF de 1.000 de pagini. Textul descrie anatomia copiilor, bărbați și femei, precum și modul în care abuzul asupra copiilor poate fi efectuat fără răni vizibile.

„Reacționarea la păpușile sexuale amplifică fanteziile!”

Nu numai atât: păpușile sexuale cu aspect de copii pot fi cumpărate cu ușurință prin intermediul platformelor online. Produsul deranjant este oferit în diferite varianrte și dimensiuni și expediat din China. Potrivit site-ului unzensuriert.at, Jonni Brem, șeful de consiliere pentru bărbați din Viena și responsabil pentru inițiativa austriacă „Nu deveni făptaș!”, care lucrează cu pedofili, a declarat:

Nu înțeleg raționamentul pentru achiziționarea de păpuși sexuale pentru copii, mai ales că „acționarea” asupra păpușilor sexuale tinde să întărească fanteziile și fixațiile, mai degrabă decât să găsească o cale de ieșire din fixația asupra copilului. De aceea, ne opunem vehement achiziționării de păpuși sexuale-copii și recomandăm interzicerea acestora! Așa cum am luptat împotriva consumului de fotografii și videoclipuri cu abuzURI asupra copiilor, care sunt încă etichetate incorect drept pornografie infantilă, deoarece nedreptatea suferită nu trebuie folosită pentru a elibera îndemnurile!

Respingerea cererii FPÖ ar fi o surpriză!

De altfel, cumpărarea de păpuși sexuale-copii a fost deja interzisă în Danemarca. Motivul: pentru a nu încuraja abuzul asupra copiilor! Moțiunea pe care Rosa Ecker și Harald Stefan au depus-o în Parlament la jumătatea lunii iunie, urmărește, de asemenea, să interzică atât manualele pentru pedofili, cât și vânzarea de păpuși sexuale cu aspect de copii. Orice altceva decât aprobarea moțiunii ar fi, probabil, o surpriză. Cu toate acestea, Rosa Ecker a declarat pentru unzensuriert.at că cererea FPÖ nu a fost încă tratată în nici o comisie parlamentară. Probabil, pentru parlamentarii austrieci, pedofilia nu e o problemă uegentă!

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This