duminică, februarie 25, 2024

Megaambuteiaje pe autostrăzile din sudul Austriei!

Must Read

Suntem în plin sezon estival. Statele federale germane Bavaria și Baden-Wüttemberg și-au început și ele weekendul. Acest lucru asigură călătorilor cu automobilul ceasuri grele în Austria.

Potrivit publicației oe24.at, încă de la orele nopții, valul de călători se rostogolea spre sud, din Bavaria, prin Austria. Autostrada Tauern (A10) din Salzburg a fost cea mai circulată sâmbătă dimineața, 30 iulie. „Șoferii au avut nevoie de circa două ore pentru traseul de 40 de kilometri dintre Golling și Flachau, în jurul orei 9 a.m.. Pe unele porțiuni exista un anumit ritm de mers, apoi s-au oprit din nou” – a declarat presei consultantul ÖAMTC pentru blocajele în trafic, Clemens Gstöttner, care i-a informat și pe cei afectați de ambuteiajele din trafic.

Potrivit ÖAMTC, au existat alte blocaje în trafic spre sud sâmbătă dimineața devreme în Carintia, pe autostrada A10, în fața tunelului Oswaldiberg, de lângă Villach și pe A11, în fața tunelului Karawanken, în Austria Superioară, pe A8, în fața zonei de șantier de lângă Ort im Innkreis și lângă un accident petrecut în fața orașului Wels și în Austria Inferioară, spre est, în fața șantierelor de pe A1, înainte de intersecția Steinhäusl și A4, dintre Göttlesbrunn și Bruck an der Leitha. Pe parcursul zilei, ÖAMTC se așteaptă și la o creștere a traficului pe rutele de tranzit către nord, unde mulți călători sunt deja pe drum spre casă din vacanță.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This