vineri, februarie 23, 2024

Liderul naționalist Herbert Kickl vrea referendum pentru retragerea sancțiunilor împotriva Rusiei!

Must Read

O decizie parlamentară sau guvernamentală în acest sens ar putea rezolva problema prețului și aproizionării cu gaz

Kickl susține că, după celeași criterii, astfel de sancțiuni ar fi trebuit impuse și altor țări, ca SUA sau Arabia Saudită

Potrivit liderului partidului FPÖ, Herbert Kickl, un referendum privind sancțiunile ar trebui să-i convingă pe politicieni descurajați, precum cancelarul ÖVP, Karl Nehammer, să pună veto asupra Uniunii Europene.

Pe 28 iulie 2022 / ora 11:46, Kickl a declarat pe „krone.tv”: „Să întrebăm oamenii ce spun despre sancțiuni (împotriva Rusiei-n.n)!”

Într-o „discuție de vară” ieri, miercuri, 27 iulie, la krone-tv , liderul FPÖ, Herbert Kickl, s-a pronunțat în favoarea unui referendum pe tema „sancțiunilor” împtriva Rusiei.

Încredere scăzută în guvern

Oamenii nu mai vor acest guvern, dar guvernul refuză să demisioneze. Oamenii nu vor sancțiuni, dar guvernul aruncă paie pe foc în fiecare zi. Cel mai recent, președintele a făcut același lucru, după ce a căzut în „retorica de război adevărată”, potrivit lui Herbert Kickl. Ca o reamintire: în discursul său de deschidere la Festivalul de la Salzburg, Alexander Van der Bellen i-a descris pe toți cei care s-ar opune sancțiunilor împotriva Rusiei drept „colaboratori” , adică, trădători.

Veto în numele populației!

Kickl și-a justificat apelul la un „referendum privind sancțiunile” prin faptul că politicieni descurajanți precum cancelarul ÖVP Karl Nehammer și Leonore Gewessler de la Partidul Verde, care „au cedat instinctului de turmă”, ar trebui să spună că Austria nu este de acord cu aceste sancțiuni, la următoarea lor întâlnire la nivelul Uniunii Europene! Acolo ar trebui să spună: „Am primit ordin de la populația Austriei de a se opune acestor sancțiuni!” – este de părere Kickl.

Fără sancțiuni împotriva SUA și Arabiei Saudite?!

În ceea ce privește sancțiunile în general, Kickl a spus că, conform standardului cu care au fost impuse sancțiunile Rusiei, astfel de sancțiuni ar fi putut fi impuse multor state. Nimeni nu a impus sancțiuni Statelor Unite pentru că au purtat războaie în Irak sau Afganistan. Nimeni nu a impus sancțiuni Arabiei Saudite pentru intervenția sa militară în Yemen. „Nu, nimic din toate acestea nu s-a făcut!” – arată Kickl.

„Atac sinucigaș” asupra economiei interne!

Acuzația lui principală este că sancțiunile sunt inutile, nu duc la scopul care s-a dorit a fi atins, și anume ca războiul să fie încheiat și că Rusia ar fi slăbită din cauza lor. Mai degrabă, efectul este contrar. În timp ce Rusia realizează profituri considerabile din cauza creșterii prețurilor la energie, UE și Austria comit un fel de „atac sinucigaș” asupra economiei noastre, susține liderul FPÖ.

Îndrăgostit de interesele geostrategice ale Americii?!

Istoria a arătat că sancțiunile nu au realizat niciodată nimic. Prin urmare, această abordare este una „ipocrită”. Este o moralizare, în care, de fapt, nu s-ar face altceva decât să glorifice moral un act de vasalitate pentru interesele geostrategice ale Statelor Unite. Ceea ce face Uniunea Europeană aici cu „comportamentul său de sancțiuni”, unde Austria a făcut clic pe primul loc, în loc să fie neutră, nu este altceva decât o acceptare de a sluji intereselor geostrategice americane.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This