duminică, decembrie 3, 2023

LIBERTATE TOTALĂ TURISMULUI ÎN AUSTRIA!

Must Read

Călătoriile în Austria sunt din nou posibile,  sunteți așteptați cu drag! Găsiți mai jos informații complete despre intrarea în Austria și regulile valabile pe durata șederii tale.

Intrare în Austria fără 3G

În prezent, nu este necesar un certificat 3G sau green pass pentru intrarea în Austria. Următoarele măsuri de protecție împotriva coronavirusului se aplică în prezent în timpul șederii tale în Austria:

  • Mască FFP2 este valabilă numai în transportul public, inclusiv în stațiile închise, în taxiuri și în magazinele esențiale (de exemplu, farmacie, supermarket). Atenție! Copiii sub 6 ani nu au nevoie de mască. Pentru copiii între 6 și 13 ani este suficientă o mască normală de pânză. O mască FFP2 este necesară de la vârsta de 14 ani în sus.
  • NOU: Conform anunțului guvernului federal austriac, măștile nu vor mai fi obligatorii în magazine și transportul public începând cu 1 iunie. Excepție: conform anunțului autorităților vieneze, Viena va păstra cerința de mască FFP2 în transportul public și în farmacii.
  • Cerința de mască FFP2 se aplică nu se în aplică în autocare, bărci de excursie și telecabine.

SITE UTIL: https://www.austria.info/ro

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This