duminică, octombrie 1, 2023

JOS MĂȘTILE!

Must Read

Fără mască în avion, în Uniunea Europeană!

Decizia luată aparține EESA- Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației și este pusă în aplicare începând cu data de 16 mai a.c..

Agenția pentru Siguranța Aviațieidin Uniunea Europeană (AESA) a decis că, începând cu 16 mai, nu se mai recomandă purtarea unei măști de protecție pe aeroporturile din toată Uniunea Europeană și nici în avioanele care călătoresc spre și dinspre țările Uniunii. Decizia a fost luată de comun acord cu Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) și a fost anunțată pe 11 mai, ca fiind un mare pas spre normalizarea călătoriilor cu avionul atât pentru pasageri, cât și pentru angajații companiilor aeriene.

Cu toate acestea, la bordul aeronavelor, este posibil să se ceară în continuare purtarea unei măști de protecție, dacă există o obligație în țara de plecare sau de sosire, deoarece aceasta este o decizie autonomă a fiecărui stat.

Într-o declarație comună, AESA și ECDC au declarat că relaxarea restricțiilor a fost posibilă datorită îmbunătățirii situației epidemiologice și, în special, datorită ratelor bune de vaccinare și a nivelurilor de imunitate atinse de populația Europei. Directorul executiv al EASA a recomandat însă ca pasagerii care simt nevoia să strănute sau să tușească pe durata zborurilor să poarte totuși o mască, pentru a-i liniști pe ceilalți pasageri de la bord.

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This