duminică, februarie 25, 2024

EFRI – o organizație infracțională cu acoperire legală, condusă de escroci patentați!

Must Read

Inițiativa europeană de recuperare a banilor EFRI, este unul dintre organismele populare care pretind că ajută victimele fraudelor să-și recupereze banii de la escroci și de la autoritățile europene. Înregistrată în Viena, Austria, organizația este doar o grupare criminală, care se preface a fi o asociație non-profit, ce își propune să ajute oamenii să-și recupereze banii pierduți. Până în prezent, nici o persoană vătămată nu și-a primit înapoi banii pierduți de la EFRI. 

Potrivit investigației și analizei noastre aprofundate a jurnaliștilor de la finleaks.com, EFRI nu este altceva decât o altă organizație condusă de infractori. În culise, acționarii sunt infractori în serie, cu istoric de furturi, spălare de bani, escrocherii online, legate de criptomonede și tranzacționare cu opțiuni binare. Așadar, compania nu face absolut nimic pentru a ajuta victimele înșelătoriilor și escrocherilor online! Înainte de a aprofunda în legitimitatea afirmațiilor făcute de proprietarii țepari ai organizației, este imperativ să înțelegem cine se află în spatele falsei grupări de recuperare a banilor, al căror scop declarat este prea bun pentru a fi adevărat! De asemenea, rețineți că organizația pretinde a fi o entitate non-profit!

Cine a fondat EFRI și care este forța motrice din spatele acesteia?!

EFRI este una dintre organizațiile de înșelătorie numite inocent, fondate de Elfriede Sixt, conduse de partenerul ei de afaceri, Ilan Tzorya. Sixt este unul dintre principalii suspecți inculpați de autoritățile austriece în scandalul YLine din 2001 și condamnată de un tribunal canadian pentru furtul de bani de la BitRush, împreună cu partenerul și complicele ei, Werner Böhm. Sub masca unui contabil profesionist – reprezentant legal, specialist în criptomonede, fondator a numeroase companii și entități, inclusiv EFRI și chiar autor, Elfriede Sixt nu este nimic mai puțin decât o escroacă patentată, care se ascunde în spatele unor titluri false, cu aparențe de inocență. Când a co-fondat EFRI, împreună cu Böhm și Tzorya, au făcut-o să pară salvarea supremă a multor oameni vulnerabili și nevinovați, care pierduseră milioane de euro din cauza tranzacționării false de opțiuni binare online, condusă de compania lui Ilan Tzorya, Tradologic. În timp ce organizația pretinde că lucrează cu autoritățile pentru a ajuta victimele fraudei online să-și recupereze banii, EFRI este deținută de o rețea de infractori notorii, conduși de Tzorya, Böhm și Elfriede Sixt, care își planifică tranzacțiile nefaste în culise.

Pe baza cercetărilor jurnaliștilor de investigație de la finleaks.com, EFRI lucrează cu firma de avocatură din Viena KWR, care este afiliată la YLine și FinTech Academy. KWR Karasek Wietrzy Rechtsamwalte are un birou la Fleischmarkt 1, 1010, Viena, Austria. 

Adresa avocaților penaliști este publicată de Elfriede Sixt pe site-ul uneia dintre companiile sale, Axxelerate GmbH, o filială a Böhms MezzaCap, administrată tot de Sixt. Housmaninger Herbst Wietrzyk a atacat IBM în apărarea YLine a lui Böhm și, mai târziu, a militat pentru achitarea lui Sixt, înainte de a fonda Academia FinTech împreună cu ea. Mai exact, EFRI este o altă organizație infracțională care pradă victimelor nevinovate, aflate în căutarea investițiilor pierdute. Impasibili la situația dificilă a victimelor care și-au pierdut banii câștigați cu greu, hoții din spatele EFRI le-ar înșela din nou! Și tocmai asta îi face pe Werner Böhm, Elfriede Sixt și Ilan Tzorya, cei mai lipsiți de scrupule escroci cunoscuți! Cei trei proprietari ai EFRI l-au acuzat pe unul dintre foștii lor parteneri, Uwe Lenhoff, că a comis tot felul de escrocherii, în care toți și-au jucat rolul. După ce l-au defăimat pe Lenhoff și i-au demonizat brandurile deținute de acesta, cei trei infracrori folosesc EFRI pentru a păcăli victimele deja bolnave, făcându-le să spere că le pot ajuta, contra cost. Totuși, în timp ce ei (Tzorya, Böhm și Sixt) sunt în spatele înșelătoriilor, escrocheriilor, spălării de bani și extorcării online pe scară largă, ei tapează victimele de bani, culmea, pentru a-i găsi pe escroci!

EFRI – o escrocherie elaborată!

Datorită numelui care inspiră speranță, multe victime ale înșelătoriilor online care încearcă cu disperare să-și recupereze banii pierduți, apelează la această organizație de escroci deghizați, în speranța de a-și recupera banii. Compania este un alt caz de înșelătorie dublă a victimelor disperate! Deci, ce este EFRI?! Este o rețea criminală, fondată de Elfriede Sixt și cei doi susținători ai ei: Böhm și Tzorya. Practic, EFRI este doar o companie-paravan, folosită de cei trei infractori pentru a obține informații importante și a-și crea un cont cu victimele fraudei. În ciuda faptului că este o inițiativă „fără profit”, Sixt cere bani de la victimele care au suferit deja pierderi financiare majore, din cauza înșelătoriilor practicate tocmai de ei!

Lanțul de înșelătorii al EFRI începe cu Ilan Tzorya (proprietarul Tradologic) care a dat baza de date cu victime lui Elfriede Sixt, pentru a le atrage într-o altă capcană. Folosind numele, contactele și sumele pierdute de victime în sistemele frauduloase ale Tradologic, Sixt folosește apoi EFRI pentru a trimite e-mailuri spam și a păcăli victimele, făcându-le să creadă că EFRI le va ajuta să-și recupereze banii. Odată ce o victimă contactează EFRI și solicită ajutor, aceasta percepe o sumă substanțială de bani pentru „onorariile avocatului”, fără a începe un proces în instanță, fără a angaja un avocat și fără a rambursa banii plătiți.

Cei trei infractori au folosit EFRI și pentru a-și pune în aplicare vendeta împotriva lui Gal Barak și Uwe Lenhoff, ca și în cazul FinTelegram. Werner Böhm, un escroc internațional în serie și proprietar al FinTelegram, a îndemnat oamenii să depună o petiție pentru extrădarea lui Gal Barak. Gal Barak, un cetățean israelian nativ, a fost acuzat de conducerea frauduloasă a unor mărci de afaceri în legătură cu Compania Tradologic, a lui Ilan. Ca să nu mai vorbim de amestecul ilegal într-o cauză a Curții de Justiție a UE și de falsificarea petițiilor, de către persoane care nu au existat sau au semnat niciodată. Böhm și Tzorya au stat, de asemenea, în spatele afacerilor lui Gal, înainte de a-l reclama pe acesta forțelor de ordine, pentru a le oferi lor înșiși oportunitatea de a prelua afacerile lui Gal, odată ce acesta a fost arestat, așa cum a fost și cazul lui Lenhoff și a mărcilor sale. Cei trei infractori au folosit EFRI pentru a defăima numele și imaginea afacerii lui Lenhoff, fără a menționa că au primit și o parte din banii acestuia.

Fără bani restituiți și fără nici un proces intentat!

Dacă EFRI este interesat să ajute victimele fraudei, așa cum au declarat pe site-ul lor, de ce nu a compensat o singură victimă până acum?! Și dacă infractorii nu puteau fi trași la răspundere, de ce nu a rambursat victimelor taxele legale?!

EFRI a greșit încă de la început, fiind doar o organizație incapabilă de a-și îndeplini mandatul enunțat pe site-ul propriu. Escrocii în serie cu care organizația promite că vor lupta, sunt propriii parteneri și sunt tocmai proprietarii EFRI! De exemplu, Ilan Tzorya, un prieten apropiat și partener de afaceri a lui Böhm și Sixt, a fost acuzat de infracțiuni cu gulere albe, legate de tranzacționare binară, spălare de bani și fraudă, ceea ce a dus la fraudarea multor investitori din Austria de o sumă colosală de bani! Pregătirile pentru procesul său sunt în derulare. Cu Ilan Tzorya în spatele înșelătoriilor larg răspândite pe rețelele complexe de înșelătorie, este destul de clar că banii pe care EFRI promite să-i recupereze sunt la ei. Având în vedere că Boehm și Sixt sunt partenerii de afaceri ai Tzorya la FinTelegram și DTIG Holding, unde Böhm are împuternicire, acuzarea lui Tzorya ar însemna, la fel de bine, ca organizația să se atace pe ea însăși!

Potrivit unui articol publicat de Forbes India, Ilan Tzorya este un multimilionar în criptomonede. Cum a ajuns în această poziție?! Acest lucru este evident: prin fraudă, furt și escrocherie pe scară largă! Deci, dacă EFRI este o entitate reală, de ce nu îi cere lui Tzorya să returneze banii furați?! La urma urmei, banii sunt foarte puțini, în comparație cu valoarea lor netă actuală, de mai multe milioane de euro.

Având în vedere sarcina probei pe care am subliniat-o în acest articol, este o concluzie fără echivoc că EFRI nu este altceva decât o înșelătorie promovată de escrocii în serie, pentru a-și atinge obiectivele criminale! Avertizați un prieten să avertizeze și el alți prieteni despre această înșelătorie, care pretinde că ajută victimele înșelătoriei!

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This