duminică, decembrie 3, 2023

Austrian Airlines (AUA) a anulat zeci de zboruri din cauza ședințelor cu personalul!

Must Read

BIROCRAȚIA DE LA AUA AFECTEAZĂ PASAGERII!!

Miercuri seara se vorbea despre 28 de zboruri anulate, dar site-ul AUA listează acum peste 60 de zboruri care sunt afectate de întârzieri sau anulări!

Cei circa 5.200 de pasageri afectați ar urma, în măsura posibilităților, să fie contactați personal, a declarat joi un purtător de cuvânt al AUA referitor la amânările și anulările zborurilor. „Faptul că ora ședințelor de lucru a fost aleasă chiar înainte de weekendul Rusaliilor, cu volum de călătorii semnificativ crescut, este foarte regretabil și, din păcate, mai ales, îi afectează pe pasagerii noștri”- se arată în comunicatul AUA.

Motivul acestor neplăceri îl constituie faptul că consiliile de întreprindere, atât ale personalului de zbor, cât și ale personalului de la sol, țin ședințele de lucru joia dimineața, a precizat purtătorul de cuvânt al companiei. Deja, miercuri seara au existat întârzieri și anulări în programul de zbor.

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This