miercuri, octombrie 4, 2023

Austriacul are brusc 3,1 milioane de euro în cont

Must Read

Un tip norocos din Carintia a spart loteria triplu jackpot și acum, probabil, nu trebuie să isi faca griji despre bani prea curând.

“Cele șase numere corecte” 21, 23, 25, 26, 30 și 42 au fost evocate de exact o singură persoană pe chitanță: generatorul de numere aleatorii. Acest lucru este perfect pentru acest lucru în al doilea din cele patru sfaturi. În plus, acest Quicki a spart jackpotul triplu, care a fost umplut cu aproximativ 3,1 milioane de euro. În Carintia, mai exact în Klagenfurt, s-a jucat vârful de un milion de dolari. Acolo s-ar putea să fi auzit un strigăt de jubilație vineri seară, după tragerea la sorți.

În tragerea la sorți, un plus de 300.000 de euro a fost tombolat printre toate sfaturile câștigătoare. Această sumă este înmânată titularului chitanței cu numărul 66957 69368, jucat în Tirol.

Cinci jucători au reușit să obțină fiverul cu numărul suplimentar 5. Fiecare a câștigat în jur de 23.000 de euro. Printre acestea de trei ori Austria Superioară, precum și o dată fiecare Carintia și Austria Inferioară.

La LottoPlus, un solo șase poate fi felicitat. Jucat la Viena, cu succes cu un certificat de sistem, există – datorită sistemului – mai mult de 277.000 de euro. În jur de 150.000 de euro așteaptă duminică LottoPlus șase.

Nu în ultimul rând, a existat și o victorie solo în primul loc al Joker-ului. Un participant a jucat sfaturi la loterie, inclusiv Joker-Yes pe win2day și, astfel, a spart jackpot-ul Joker. O decizie bună care a umplut portofelul cu peste 379.000 de euro.

Latest News

Statul dă bani românilor din diasporă petru a se întoarce în țară. Cele două condiții pe care trebuie să îndeplinească

Fiecare român, care a locuit cel puțin 36 de luni consecutiv în orice țară europeană și dorește să revină...

More Articles Like This