duminică, februarie 25, 2024

Austria este amenințată de invazia bărbaților islamiști orientali și africani!

Must Read

94% dintre cererile de azil sunt depuse de bărbați tineri din Africa și Orient!

Ministrul de Interne, Gerhard Karner și șeful Serviciului de Securitate și Informații nu văd nici un pericol, din cauza ochelarilor politici!

Austria este amenințată cu o invazie crescândă de către bărbați orientali și africani. Dar pe ministrul de interne Karner (ÖVP) și șeful său însărcinat cu protecțiea statului, situația îi lasă rece. Cererile de azil față de anul precedent aproape că s-au triplat!

Potrivit publicație iunzensuriert.at, cifrele din raportul preliminar al Ministerului de Interne privind azilul pentru prima jumătate a anului 2022 confirmă ceea ce se poate observa în fiecare zi la granițele Austriei: un flux nesfârșit de imigranți ilegali, care solicită azil în Austria. Cu 31.050 de cereri de azil, nota pentru întregul an 2021 a fost deja atinsă.

94%, bărbați!

Potrivit acesteia, până pe 30 iunie a.c., au solicitat azil 31.050 de persoane. Ceea ce înseamnă că numărul cererilor de azil aproape s-a triplat față de aceeași perioadă a anului trecut (10.867). Cu 7.325 de afgani și 6.680 de sirieni, aceste două țări de origine au reprezentat 45% din toți solicitanții de azil. Doar 6,4% dintre cei „caută protecție” sunt femei. Statisticile nu includ refugiații de război ucraineni, care nu se încadrează în sistemul de azil.

Ministrul de Interne cel mai bun din industria azilului!

Niciodată până acum un ministru de interne nu a fost atât de dezinteresat în a proteja granițele noastre și a preveni trecerea ilegală a frontierei precum Gerhard Karner, omul Partidului Popular (ÖVP-n.n). Este aproape o batjocură când, pe de o parte, acesta se preface că vrea să lupte cu afacerea de trafic de persoane, dar, în același timp, le întinde covorul roșu, care îi duce pe ei și marfa lor, direct în Austria.

Nu este o problemă pentru șeful securității statului!

Omar Haijawi-Pirchner, șeful Serviciului de securitate și informații (DNS), care este apropiat de ÖVP, nu pare să fie îngrijorat de furtuna de la graniță a imigranților ilegali și a traficanților de persoane. Într-un interviu acordat publicației Kronen Zeitung , acesta nu a spus un cuvânt despre această proboemă, când a enumerat amenințările la adresa securității interne: “Pandemia pare să să fie în creștere, iarinflațiaare, de asemenea, un impact pter termen lunb asupra securității interne. Extremismul de dreapta este întărit de războiul din Ucraina și, printre altele, terorismul islamist capătă din nou importanță și dezinformarea intră, de asemenea, în atenția noastră, printre altele, din cauza alegerilor prezidețiale!”

Poate că șeful securității statului ar trebui să-și scoată ochelarii turcoaz-negri și să arunce o privire la statisticile criminalității sau să facă o excursie la granițe. Poate, atunci își va da seama unde este pericolul pentru securitatea internă și pacea socială pândește cu adevărat!

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This