vineri, aprilie 19, 2024

Atac planificat! Cobra arestează o femeie (23 de ani) în Austria Inferioară

Must Read

Grevă împotriva extremismului de dreapta – oficialii investighează acum o tânără de 23 de ani din Austria Inferioară, asigurându-si arestare si interzicerea șederii! cu o armă si muniție.

Arestare și deportare: Se spune că o femeie de 23 de ani care locuiește în Austria din vara anului 2022 a creat și operat mai multe grupuri de chat național-socialiste pe diverse platforme online. În aceste grupuri de chat, printre altele, s-au răspândit opinii extremiste de dreapta și s-a împărtășit propaganda național-socialistă. În plus, tânăra a anunțat gânduri de atac de inspirație extremistă de dreapta. Acum, poliția și Oficiul pentru Protecția Constituției s-au sesizat.

După ce au fost luate măsuri de investigare sub acoperire de către Direcția Securității Statului și Serviciului de Informații, inculpații au fost arestați la 31 ianuarie 2023 împreună cu LVT Austria Inferioară, cu sprijinul oficialilor Cobra.

În același timp cu arestarea, locurile au fost percheziționate. Au fost confiscate mai multe suporturi de date, un pistol, inclusiv muniție și îmbrăcăminte legată de naziști. După ce a fost eliberat din arest la 15 martie 2023, inculpatei i s-a interzis să rămână în Austria și a fost deportata în Germania. Ancheta este încă în curs de desfășurare.

“Informarea din partea populației aduce o contribuție importantă la protejarea constituției noastre și ajută la rezolvarea infracțiunilor. Dacă există suspiciunea unei reactivări naziste, toate informațiile – chiar și anonime – pot fi transmise biroului de raportare al NS al Direcției pentru Protecția Statului și Serviciul de Informații”, a declarat Ministerul de Interne pentru “Heute”.

Biroul de raportare NS înființat servește la generarea de informații relevante pentru securitatea statului în ceea ce privește reactivarea nazistă. “În caz de pericol iminent sau alte urgențe, puteți apela oricând numărul de urgență 133 sau 112”, recomandă oficialii.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This