joi, iunie 1, 2023

Atac cu spray la petrecere, 25 de răniți

Must Read

O “glumă” proastă a stricat distractia, la ora 2 dimineața, finalul “Rabbit Rave Party” din Sierning, din Austria Superioară: Un autor necunoscut anterior a pulverizat spray cu piper. 25 de vizitatori au fost răniți, o persoană atât de mult încât a trebuit să fie spitalizată.

La un eveniment din Sierning, în lunea Paștelui, în jurul orei 2 o persoană necunoscută a pulverizat spray cu piper în mulțime într-un cort . Aproximativ 25 de persoane au fost rănite, mai multe dintre cele prezente suferind imediat probleme masive de sănătate.

O persoană a fost dusa la spital.

Forțele de salvare de la fața locului au reușit să ajute rapid 15 persoane. O persoană a fost internată în spital. Spray-ul cu piper a fos găsit unde amprentele au fost depistate.

Solicitatrea politiei,
Ancheta este în curs de desfășurare – informațiile pot fi primite la inspecția poliției Sierning în conformitate cu 059133/4153-100.

Latest News

Viktor Orban: ‘Ucraina nu poate câștiga războiul. Întrebarea nu este cine a invadat pe cine’

Premierul Ungariei, Viktor Orban, este convins că Ucraina nu este capabilă să câștige războiul contra Rusiei. „Poziția mea, poziția Ungariei de la bun...

More Articles Like This