vineri, februarie 23, 2024

VOLEI PE PLAJĂ – Echipa Schützenhöfer/Plesiutschng, la Cupa Mondială, împotriva braziliencelor de pe locul 2!

Must Read

Succes echipelor austriece!

Katharina Schützenhöfer/Lena Plesiutschnig au de-a face și cu brazilianele cap de serie numărul 2, Eduarda Santos Lisboa/Ana Patricia Silva Ramos, la Campionatele Mondiale de volei pe plajă de la Foro Italico din Roma! Alți adversari din grupul B sunt Barbora Hermannová/Marie-Sara Stochlova (CZE-23) și Fan Wang/Xinyi Xia (CHN-47).

Alte trei echipe din Austria sunt la start în competiția pentru bărbați. Alexander Huber/Christoph Dressler se întâlnesc cu Andre Loyola Stein/George Souto Maior Wanderley (BRA-5), Aleksandrs Samoilovs/Janis Smedins (LAT-20) și Bahman Salemiinjehboroun/Arash Vakili (IRI-44) în Grupa E.

Martin Ermacora/Moritz Pristauz vor juca în grupul G împotriva lui Yorick de Groot/Stefan Boermans (NED-7), Pablo Herrera/Adrián Gavira (ESP-31) și Jiaxin Wu/Likejiang Ha (CHN-42). Robin Seidl/Philipp Waller sunt în Grupa I cu Marco Grimalt/Esteban Grimalt (CHI-9), Piotr Kantor/Maciej Rudol (POL-33) și Jakob Windisch/Gianluca dal Corso (ITA-40).

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This