marți, iunie 6, 2023

Transfer în Turcia?!

Must Read

Președintele Clubului Besiktas și-a exprimat interesul pentru achiziționarea lui Arnautovic

Atacantul austriac Marko Arnautovic este la mare căutare! Jucătorul echipei naționale a Asurtiei (ÖFB) a trezit acum și interesul clubului de top turcesc Besiktas Istanbul.

Președintele lui Besiktas, Ahmet Nur Cebi, a confirmat pentru NTV Spor: „Haris Seferovic și Marko Arnautovic sunt doi dintre candidații de top de pe agenda noastră!” Legionarul echipei Bologna a marcat 14 goluri în Serie A și a avut un sezon grozav. Așa că nu e de mirare că numeroase echipe îl au pe austriac pe listă. Acum, Besiktas s-a alăturat cursei pentru tânărul de 33 de ani. Turcii au încercat să-l racoleze recent pe atacantul Burnley Wout Weghorst, dar afacerea a eșuat.

Vânat și de AC Milan, Inter Milano, SSC Napoli și Juventus Torino!

Arnautovic este însă legat de actualul său angajator, FC Bologna, până în vara lui 2024. Dar moara de zvonuri se agită. Cel mai recent, numele lui „Arnie” a fost legat și de AC Milan, Inter Milano, SSC Napoli și Juventus Torino.

Latest News

Inflatia globala va exploda: Joe Biden semnează legea care amână cu doi ani falimentul SUA prin incapacitate de plata

Preşedintele Joe Biden a salutat vineri evitarea unei incapacităţi de plată "catastrofale" pentru Statele Unite şi a lăudat virtuţile...

More Articles Like This