joi, martie 28, 2024

Surorile Alexandri au ajuns în elita mondială la înot-sincron!

Must Read

Duo-ul austriac a obținut două medalii de bronz la Campionatele Mondiale de la Budapesta

După ani de muncă grea, tripleții Alexandri din Austria și-au asigurat un loc printre cei mai buni din lume. „Austria este acum o țară de top în înotul sincronizat! a subliniat Vasiliki Alexandri. Nu numai ea, ci și surorile ei, Anna-Maria și Eirini au dat un exemplu cu cele două medalii de bronz , obținute la Campionatele Mondiale de la Budapesta și alimentează speranțele pentru succese viitoare.

La Campionatele Mondiale din capitala Ungariei, surorile Alexandri, reprezentând Austria, au tot stabilit noi recorduri personale. După două medalii de bronz la Campionatele Europene din 2021, care au avut loc tot la Budapesta, și locul al șaptelea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, duo-ul Alexandri și-a sărbătorit următorul succes. Aceasta este răsplata ultimilor câțiva ani, în care fetele au urcat constant în clasamente. În 2021, ele au fost răsplătit cu bronz la tehnică și solo pentru prima dată, iar un an mai târziu, tinerele de 24 de ani au repetat rezultatul cu un pas mai sus.

„Obținem ceea ce merităm!

Jurații au fost din ce în ce mai convinși de evoluția surorilor Alexandri. Între timp, duo-ul depășește în mod regulat bariera magică de 90 de puncte. Joi, chiar și-au depășit marcajul, cu 93 de puncte, la stilul lor liber olimpic numit „Böse Puppen – păpușile supărate-n.n)”. Fetele cred că evaluările mai bune sunt și rezultatul pandemiei de coronavirus. Nu au existat competiții de mult timp, așa că arbitrii îi privesc acum pe concurenți cu alți ochi. „Toată lumea a spus că, în sfârșit, primim ceea ce merităm!” – a declarat Eirini. Colaborarea cu starul coregraf Stephan Miermont dă roade și ea.

Născute la Atena, tripleții Alexandri se află în Austria de aproape zece ani și au fost naturalizate pe 3 iunie 2014. Viitorul sportiv are în continuare câteva momente importante pentru surori: La Campionatele Europene de la Roma din august, Anna-Maria și Eirini vor să lanseze un atac la medalia de aur. Tot o medalie va fi și obiectivul Jocurilor Olimpice din 2024, de la Paris. Alături de antrenorul Albena Mladenowa, ele vor trebui să se muncească din greu pentru alte momente istorice.

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This