joi, martie 28, 2024

Șase medalii pentru Austria la Campionatele Mondiale Militare de parașutism din Güssing!

Must Read

Cu 4 medalii de aur și 2 de bronz, echipa Austriei a ocupat locul 3 în clasamentul general

Echipa națională a Austriei a ocupat locul trei în clasamentul medaliilor, la Campionatele Mondiale militare de sărituri cu parașuta de la Güssing și Punitz, care s-au încheiat oficial, joi. 30 iunie. Patru medalii de aur și două de bronz au fost cucerite de echipa Austriei.

În clasamentul general masculin, Sebastian Graser a câștigat medalia de aur la sărituri la țintă, întrecându-i pe francezul Mathieu Guinde și slovacul Roman Karun. Sportivul armatei, originar din Salzburg, a câștigat cu o abatere totală de doar trei centimetri, în opt sărituri de la 1.000 de metri deasupra solului. Ținta, care are o dimensiune de doi centimetri, corespunde mărimii unei monede de 20 de cenți. Având la ultimele șase sărituri la rând abateri de zero centimetri, Graser a stabilit și un nou record austriac.

De trei ori aur pentru juniori!

Sophie Grill a reușit să câștige atât săritura la țintă, cât și saritura în formă la tineret, cu un record mondial de juniori. Ea și-a asigurat și aurul în clasamentul general. În lotul de tineret masculin, Michael Urban a ocupat locul 3, la sărituri în figură.

La Campionatul Mondial Militar de parașutism au participat 335 de concurenți și arbitri din 35 de țări.

Ceilalți sportivi austrieci au obținut următoarele rezuiltate: Kevin Wagner s-a clasat pe locul 23, Manuel Sulzbacher pe locul 42, Christian Forstner pe locul 70, Michael Hribernik și Michael Urban pe locul 87 și Michael Knauss pe locul 90. Au fost clasificați în total 136 de sportivi. Ministrul Apărării, Klaudia Tanner, a fost primul oficial care l-a felicitat pe Graser: „O realizare sportivă extraordinară, care arată acuratețea, profesionalismul și continuitatea sportivilor din armată!”- a declarat dna ministru.

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This