joi, aprilie 18, 2024

Ronaldo, de la legendă a fotbalului, la jucător nedorit!

Must Read

Atacantul de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, este în continuare în căutarea unui club care să-l prindă într-unul din actualele transferuri de vară, în încercarea de a-și asigura un loc în Liga Campionilor din sezonul viitor.

Potrivit site-ului newbreeezer.com, atacantul portughez a cerut să părăsească clubul englez, după ce echipa nu a reușit să obțină un loc de calificare în Liga Campionilor Europeni și a terminat pe locul șase în clasament.

La 37 de ani, jucător prea scump și cu pretenții!

Articole din presa britaincă au dezvăluit faptul că căpitanul naționalei Portugaliei nu dorește să participe la Europa League și se teme pentru locul său din Liga Campionilor, înaintea argentinianului Lionel Messi, deoarece Ronaldo se află în fruntea listei celor mai buni marcatori din liga continentală, cu 141 de goluri. În urma lui este Legenda Barcelonei și actualul jucător al Paris Saint-Germain, Messi, cu 125 de goluri.

Ronaldo a marcat impresionant cu „Bianconeri”, 101 goluri în 134 de meciuri și a câștigat cu echipa două titluri de ligă, două cupe superioare italiene și o cupă a Italiei și a reușit să ajungă în semifinale, în primul său sezon cu Juventus. El a ajuns în Liga Campionilor și apoi și-a luat rămas bun de două ori de la optimile de finală, hotărând brusc să părăsească clubul italian și să se întoarcă la fostul său club, Manchester United, la sfârșitul lunii august 2021.

Întoarcere fără glorie

Fanii lui Manchester United și-au pus speranțele în starul revenit, pentru a-și îndeplini ambițiile și a restabili zâmbetul în „Teatrul Viselor”, mai ales că golgeterul câștigase anterior nouă titluri cu echipa, inclusiv trei în Anglia Premier League o serie și în Europa. Liga Campionilor.

Contrar așteptărilor, Ronaldo a avut unul dintre cele mai proaste sezoane ale carierei sale profesionale, deoarece nu a reușit să conducă echipa la titlu și a terminat pe locul șase în clasamentul englez al Premier League. Clubul nu a reușit să-și asigure un loc de calificare în Liga Campionilor și a trebuit să-și ia rămas bun de la campionatul continental, pentru al treilea an consecutiv din cariera jucătorului, turneu pe care a reușit anterior să-l câștige de 5 ori, în tricoul lui Real Madrid și o dată cu clubul englez.

La Real Madrid

În vara lui 2018, după succesele sale în Anglia cu Manchester United și Spania, cu clubul Real Madrid, istoricul golgheter al Real și-a dorit să facă din nou istorie în liga italiană, preferând să aibă o experiență cu Juventus. cu care a semnat un contract de 105 milioane de euro, pentru a câștiga Liga Campionilor și a returna titlul continental care lipsea din colecția echipei, din 1996.

Ronaldo a marcat impresionant cu „Bianconeri”, 101 goluri în 134 de meciuri și a câștigat echipa două titluri de ligă, două superioare italiene și o cupă a Italiei, dar a reușit și să ajungă în semifinale în primul său sezon cu Juventus. ajunge în Liga Campionilor și apoi și-a luat rămas bun de două ori de optimile de finală, hotărând brusc să părăsească clubul italian și să se întoarcă la fostul său club Manchester United la sfârșitul lunii august 2021.

Întoarcere nereușită

Fanii lui Manchester United și-au pus speranțele în starul revenit pentru a-și îndeplini ambițiile și a restabili zâmbetul în „Teatrul Viselor”, mai ales că golgheterul a câștigat anterior nouă titluri cu echipa, inclusiv trei în Anglia Premier League o serie și în Europa. Liga Campionilor.

Contrar așteptărilor, Ronaldo a suferit unul dintre cele mai proaste sezoane ale carierei sale profesionale, deoarece nu a reușit să conducă echipa la un titlu și a terminat pe locul șase în clasamentul Premier League engleză. Clubul nu a reușit să-și asigure un loc de calificare în Liga Campionilor, în plus să-și ia rămas bun de la campionatul continental din rolul Al 16-lea pentru al treilea an consecutiv din cariera jucătorului, turneu pe care a reușit anterior să-l câștige de 5 ori, în tricoul lui Real Madrid și o dată cu clubul englez.

Zvonuri neconfirmate

Zvonurile din presă l-au legat de mai multe cluburi, începând cu Chelsea, care, ulterior, i-a dezvăluit celebrului jurnalist italian Fabrizio Romano că managerul german Thomas Tuchel a cerut să nu-l includă pe jucător în echipă.

Iar presa catalană a raportat că agentul său, Jorge Mendes, l-a oferit rivalilor de multă vreme ai lui Real Madrid, Barcelona, ​​înainte de a fi legat de campionii Germaniei, Bayern Munchen, care a subliniat că atacantul „în vârstă de 37 de ani” nu face parte din planurile echipei.

Deși ziarul francez „Le Parisien” a spus că Mendes l-a oferit și lui Paris Saint-Germain, el a refuzat să semneze un contract cu el.

Criză salarială

Criticii se așteptau ca sarcina lui Ronaldo de a găsi un club să nu fie la fel de ușoară ca în trecut, mai ales cu cei „37 de ani” ai săi, alături de cererea uriașă de salariu a jucătorului, care poate ajunge până la 27 de milioane de dolari pe sezon, la Manchester United. În ciuda realizărilor lui Ronaldo, acesta nu a avut încă un rămas-bun demn de realizările sale cu echipele pe care le-a servit, începând cu prima sa experiență cu Manchester United, apoi, când s-a alăturat lui Real Madrid în iulie 2009 și după o carieră minunată în clubul din capitala Spaniei, el nu a primit rămas bun de la club în iulie 2018, după plecarea la Juventus, și după 3 sezoane cu echipa Italiei, Ronaldo a părăsit și el clubul fără un rămas bun oficial, și se pare că treaba se va repeta din nou, dacă golgheterul primește un club care să-l adauge în rândurile lor în această vară.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This