sâmbătă, aprilie 20, 2024

România a strălucit la Campionatele Europene de Canotaj: 3 medalii de aur şi 3 de bronz!

Must Read

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au cucerit sâmbătă medaliile de aur în proba feminină de dublu vâsle, la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. A fost a treia medalie de aur pentru România, după cele obţinute la dublu rame feminin și masculin.

De asemenea, ţara noastră a mai obținut trei medalii de bronz, la proba de 4 rame feminin, la 4 rame masculin și la 4 vâsle masculin.

Sportivii noştri, spectacol la CE canotaj!

Aşadar, dintre cele 6 medalii, 3 au fost de aur: dublu vâsle feminin (Ancuța Bodnar și Simona Radiș), dublu rame masculin (Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan) și dublu rame feminin (Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu).

Florin Arteni, Alexandru Macovei, Alexandru Chioseaua, Nicu Chelaru, Cristi Pîrghie, Constantin Radu, Vlad Aicoboaie, Constantin Adam și Victoria Petreanu (cârmaci) au terminat pe locul 5, din tot atâtea echipe.

România participă cu 11 echipaje la Europenele de la Munchen, în perioada 11-14 august.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.national.ro: https://www.national.ro/sport/romania-a-stralucit-la-campionatele-europene-de-canotaj-3-medalii-de-aur-si-3-de-bronz-771575.html

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This