duminică, octombrie 1, 2023

Real Madrid – a 5-a oară supercampioana Europei!

Must Read

Echipa lui Carlo Ancelotti a devnit cea mai bună grupare din istoria fotbalului!

Galacticii i-au învins cu 2-0 pe nemții de la Eintracht Frankfurt

După ce a câștigat Champions League în sezonul trecut, madrilenii au cucerit miercuri seara, 10 august, Supercupa Europei, după 2-0 în duelul cu nemții de la Eintracht Frankfurt, deținătoarea Europa League.

În minutul 17, galacticii bifează cea mai mare ocazie a partidei. Karim Benzema îi centrează lui Vinicius care șutează puternic, însă mingea este respinsă de pe linia porții de un adversar.

În partida jucată pe Stadionul Olimpic din Helsinki, madrilenii au deschis scorul în minutul 35 prin David Alaba, după o fază fixă executată de Toni Kroos. Scorul final a fost stabilit de către Karim Benzema, în minutul 65, când a primit o pasă excelentă de la Vinicius Jr și l-a executat pe portarul echipei germane. Eintracht a dat semne de combativitate până la final, însă încercările de egalare au fost firave, înăbușite rapid de experiența „blanco”.

Cei mai buni din istoria fotbalului!

Real continuă să fie cea mai bună echipă de club din istoria fotbalului, cu 14 Cupe ale Campionilor Europeni/Ligi ale Campionilor, iar antrenorul Carlo Ancelotti continuă la rândul său lupta cu recordurile. Italianul este singurul tehnician cu patru trofee ale Ligii Campionilor câștigate, și tot unicul antrenor care a devenit campion în fiecare dintre campionatele din Top 5, Serie A, La Liga, Premier League, Bundesliga și Ligue 1. Ancelotti deține și recordul de Supercupe ale Europei câștigate, trei la număr (la egalitate momentan cu Pep Guardiola).

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This