joi, martie 28, 2024

Grupul ecvestru Mürzzuschlag-Ganz, pe drumul spre succes!

Must Read

Ploaie de medalii și titluri în weekend pentru talentatele fete din echipa de călărie

Numeroasele ore de antrenament constant ale grupei de călărie Mürzzuschlag-Ganz în noua locație, cu familiile Putzgruber și Magerl și-au arătat deja efectele! Talentul și abilitățile călăreților au fost demonstrate până acum la două campionate de stat din Stiria.

Titlu de campioane naționale pe echipe!

Concursurile în diviziile de dresaj și sărituri au început în weekendul trecut, în 2 și 3 iulie, la Tillmitsch. Katharina și Theresa Harich, Helene Kohlbacher și Kathrin Maierhofer sunt acum vicecampioane naționale la proba de dresaj pe echipe. Locul doi în clasamentul individual pentru juniori, clasa L, i-a revenit Valentinei Harich, după două curse grozave. Competițiile de sărituri au oferit emoție pură, ceea ce a fost foarte pozitiv pentru săritorii Stefanie Felber, Julia Köck, Nina Kranner și Julia Kubasa. Ei au reușit să cucerească titlul de campioni naționali, cu o victorie suverană în baraj.

Anamaria Paar – campioană națională la clasa juniori!

Cea mai tânără participantă la turneu, Annamaria Paar, a fost, de asemenea, într – o formă impresionantă, în competiţia individuală şi a luptat impecabil pentru titlul de campioană națională, la categoria juniori. Tot la juniori, Stefanie Felber a obținut medalia de argint și Julia Kubasa, medalia de bronz. Fetele au obținut toate medalii, după un baraj. Katharina Harich a mai obținut un loc 3 la clasa generală. Un mare rezultat l-a oferit campionatul de evenimente. 

Doar Mürzzuschlag pe podium!

La Feldbach, Stefanie Felber, Katharina și Valentina Harich, Helene Kohlbacher, Nina Kranner și Lucia Rinnhofer au câștigat titlul național pe echipe!
În competiția individuală pentru juniori, după probele de dresaj, sărituri și cros, demne de văzut, pe podium au urcat doar fetele de la Mürzzuschlag! Stefanie Felber a devenit campioana Stiriei, urmată îndeaproape de Lucia Rinnhofer și Helene Kohlbacher. Următorul punct culminant va fi turneul intern de dresaj și sărituri din 30 și 31 iulie ,la noua unitate de echitație, ușor vizibilă și accesibilă chiar lângă autostrada S6, lângă ieșirea Mürzzuschlag West. Deschiderea oficială a sălii de echitație va avea loc pe 17 septembrie.

admin

Latest News

„Palat Eschenbach” din Viena, susținut de Alexandru Tomescu și Sânziana Mircea, a prefațat ciclul de evenimente aniversare organizate de Asociația „Mihai Eminescu” cu prilejul...

La data de 11 martie 2024, în eleganta sală de concerte a „Palatului Eschenbach”, situată în Cartierul Muzeelor din...

More Articles Like This