duminică, februarie 25, 2024

David Alaba a cântat la petrecerea Realului de câștigare a Ligii Campionilor!

Must Read

Sărbătoarea din centrul Madridului a fost stricată de insulte pentru Mbappe

David Alaba știe să și petreacă! După finala Ligii Campionilor, fundașul austriac a avut parte dușuri de șampanie. Zeci de mii de fani i-au fost la picioarele sale, la celebrarea titlului din centrul Madridului. „Suntem cei mai buni din Europa!”, a strigat la microfon noul campion încoronat, împreună cu Lucas Vazpuez, iar jumătate din oraș i-a aplaudat.

De asemenea, coechiperul său olandez de la Real, Toni Kroos, a trebuit să-și demonstreze talentul la cântat, după care au dat cuvântul jucătorului care a câștigarea meciului finalei, Thibaut Courtois și după strigătele cu „Hala Madrid”.

Mbappe, insultat sălbatic
Petrecerea a fost stricat de insulte la adresa starului PSG, Kylian Mbappe. Faptul că francezul a decis să rămână fidel campionilor Franței, după ce de luni de zile o mutare în capitala Spaniei era considerată aproape sigură, nu pare să îi fi împăcat pe deplin pe suporterii lotului lui Ancelotti. 

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This