duminică, octombrie 1, 2023

David Alaba a cântat la petrecerea Realului de câștigare a Ligii Campionilor!

Must Read

Sărbătoarea din centrul Madridului a fost stricată de insulte pentru Mbappe

David Alaba știe să și petreacă! După finala Ligii Campionilor, fundașul austriac a avut parte dușuri de șampanie. Zeci de mii de fani i-au fost la picioarele sale, la celebrarea titlului din centrul Madridului. „Suntem cei mai buni din Europa!”, a strigat la microfon noul campion încoronat, împreună cu Lucas Vazpuez, iar jumătate din oraș i-a aplaudat.

De asemenea, coechiperul său olandez de la Real, Toni Kroos, a trebuit să-și demonstreze talentul la cântat, după care au dat cuvântul jucătorului care a câștigarea meciului finalei, Thibaut Courtois și după strigătele cu „Hala Madrid”.

Mbappe, insultat sălbatic
Petrecerea a fost stricat de insulte la adresa starului PSG, Kylian Mbappe. Faptul că francezul a decis să rămână fidel campionilor Franței, după ce de luni de zile o mutare în capitala Spaniei era considerată aproape sigură, nu pare să îi fi împăcat pe deplin pe suporterii lotului lui Ancelotti. 

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This