marți, aprilie 23, 2024

Campionatul European de fotbal feminin 2022

Must Read

Echipa Austriei debutează azi într-un meci împotriva Angliei, la Londra

Înainte de startul de miercuri seara 6 iulie, antrenoarea echipei naționalei a Austriei, (ÖFB-n.n), Irene Fuhrmann, și căpitanul echipei, Viktoria Schnaderbeck, au răspuns la întrebările presei la o conferință de presă pe stadionul Old Trafford. În ciuda absenței a două jucătoare, echipa este bine pregătită pentru startul Campionatului European.

Căpitanul echipei consideră că participarea la meciul de astă seară (miercuri-n.n.) este un „privilegiu absolut”. Pregătirile intensive continuă, dar anticiparea primează acum. Rolul preferat al adversarilor englezi este binecunoscut. Austriecele își propun să fie îndrăznețe și compacte în apărare.

Mai puternice decât înainte!

În meciul din noiembrie anul trecut, fetele de la Naționala Austriei au demonstrat deja că sunt capabile să aibă o posesie stabilă a mingii. Acest lucru va fi important dacă englezoaicele își arată stilul dominant de joc. Fuhrmann evaluează echipa ca fiind „foarte puternică”, atât în ​​apărare, cât și în atac. Meciul cu reprezentanta Marii Britanii va fi un „impact enorm” asupra echipei austriece, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere al jocului. Se lucrează în continuare la activare miercuri dimineață și apoi va avea loc un ultim briefing de joc înainte de începerea meciului, la ora 21:00, pe gazonul proaspăt schimbat al stadionului.

Două absențe înainte de start

Cele două absențe, se speră, foarte scurte, a două jucătoare, Maria Plattner și Lisa Kolb, una din cauza unei accidentări și cealaltă a unei infecții cu Covid, nu sunt ușor de suportat, dar căpitanul echipei crede în succesul pregătirilor din ultimii doi ani. În orice caz, ea este preocupată doar de „ceea ce ne poate influența”. Virginia Kirchberger și Annabel Schasching sunt candidate la fel de bune pentru meciul de miercuri ca și colegele lor care nu pot juca.

2017 a fost un an deosebit de bun pentru echipa feminină austriacă. „Povestea de vară” s-a încheiat în semifinale. Grupa A nu este mai puțin solicitantă, nici anul acesta. Irlanda de Nord și Anglia sunt adversare puternice și va fi nevoie de trei „performanțe absolut bune” pentru a progresa, a spus Schnaderbeck. Povestea de succes de atunci s-ar putea să nu fie reproductibilă, dar Fuhrmann dorește ca o nouă poveste grozavă să fie scrisă pentru echipă.

Pentru prima dată, în fața a 74.000 de spectatori!

Unele jucătoare vor juca pentru prima dată în fața a circa 74.000 de spectatori. Psihologul Mirjam Wolf a pregătit echipa cât mai bine și le susține pe fete. Atmosfera unică cu atât de mulți spectatori reprezintă nu doar o situație nouă pentru echipa de pe teren, ci și pentru supraveghetori. 

Echipa națională feminină a Austriei a aterizat deja în Anglia și a ajuns la locația pregătită de gazde cazarea echipelor, lângă Londra. Azi, 6 iulie, selecționata ÖFB întâlnește gazdele – Anglia, în jocul de deschidere. Mai jos veți afla planul de joc, echipa etc. și tot ce trebuie să știți despre echipa Austriei care participă la Campionatul European.

Grupa A – programul echipei Austriei

După meciul cu Anglia, jucătoarele au la dispoziție patru zile pentru a se recupera și a se antrena. Ele se vor confrunta apoi cu Irlanda de Nord, la Southampton, pe 11 iulie. Fetele din ÖFB vor juca ultimul meci din grupă pe 15 iulie, la Brighton, împotriva Norvegiei.

Acesta este orarul selecționatei ÖFB pentru sferturile de finală EM:

  • Etapa 1 – 6 iulie, ora 21: Anglia v Austria
  • Etapa 2 – 11 iulie, ora 18:00: Austria – Irlanda de Nord
  • Etapa 3 – 15 iulie, ora 21:00: Austria – Norvegia
  • În cazul în care austriecii se califică în sferturile de finală ca primul sau al doilea din grupă, primul sau al doilea loc în grupa B – adică Danemarca, Finlanda, Germania sau Spania, va aștepta.

Ultimul test, reușit!

Echipa a stăpânit cu succes ultima probă înainte de începerea Campionatului European feminin UEFA. În Belgia, selecția ÖFB s-a impus cu 1-0, cu golul Mariei Plattner.

Vizionați într-un mod plăcut meciurile Naționalei Austriei!

Cel mai bun mod de a viziona un meci de fotbal este cu mâncare bună și o bere rece în față. Iată câteva locuri din Viena în care puteți urmări live meciurile de la Campionatul European feminin de fotbal:

  • Ristorante Roma
    Ristorante Roma, de la Kutschkergasse 39, este o adevărată instituție pentru fanii fotbalului. În general, aici pot fi văzute nu doar Campionatele Europene, ci multe meciuri de fotbal dintr-o mare varietate de ligi. Există, de asemenea, preparate din bucătăria italiană, cum ar fi paste și pizza. Roma este o adevărată plăcere chiar și fără mingi care se rostogolesc. Program: zilnic de la 11.30 la 23.00. Mai multe informații găsiți pe  www.ristorante-roma.at
  • Irish Pub Na nÒg
    Pubul irlandez de la Anastasius-Grün-Gasse 6 are tot ce v-ați aștepta de la un restaurant irlandez. Bere Guinness, finger food, convivialitate și fotbal. De asemenea, ei se descriu ca un „bar sportiv”. Și aici, mai multe ligi sunt transmise în direct, pe un total de cinci ecrane. Program: de luni până sâmbătă, de la 18:00 la 2:00. Informații pe  www.nanog.at

Doi centimetri
Primiți de două ori mai multă plăcere de fotbal în Währing. Atât barul Gersthof de la Gersthofer Strasse 51, cât și barul Stadtbahnbogen de la Währinger Gurtel 1/colț cu Jörgerstrasse, au transmis meciurile celor mai bune echipe de fotbal austriece.
Pe lângă bere, există și unele preparate savuroase cum ar fi coastele de porc la grătar. Barul este deschis zilnic de la 8:30 a.m. la 12:00 a.m. Informații pe  www.centimeter.at

admin

Latest News

Biden vrea să livreze rapid – interceptorii și muniția ar putea fi în Ucraina “în câteva zile”

SUA intenționează să ofere sprijin militar Ucrainei în câteva zile de la adoptarea preconizată a legii. Cu toate acestea,...

More Articles Like This