miercuri, aprilie 24, 2024

Anunţ devastator pentru Simona Halep! Ce i-au făcut judecătorii de la Londra. Dezvăluiri grave înainte de proces

Must Read

Sunt dezvăluiri grave înainte de proces. Un apropiat al campioanei noastre s-a decis să dea cărţile pe faţă.

Anunţ devastator pentru Simona Halep!

Simona Halep are interzis de 8 luni la turnee. Aşteaptă să fie judecată de tribunalul independent de la Londra. Fostul antrenor al Simonei, Firicel Tomai, face dezvăluiri devastatoare.

Firicel Tomai a lucrat cu Simona între 2009 și 2013. Rămâne un apropiat al sportivei. Declaraţiile acestuia îngrijorează pe toată lumea. Româncei i-au fost refuzate mai multe probe de către judecători, spune antrenorul.

„Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a precizat Tomai, în direct la DigiSport Matinal.

Simona a primit interzis la turnee de mai bine de şase luni. Chiar şi aşa rămâne sus în clasamentul WTA, pe locul 25. Din momentul anunțului testării pozitive, sportiva din Constanța nu s-a mai pronunțat deloc pe subiect.

Românca urmează să fie judecată de tribunalul independent de la Londra. Dacă decizia nu va fi pe placul Simonei, aceasta o poate ataca imediat la TAS. În cazul în care va fi găsită vinovată, Halep poate încasa o pedeapsă între 2 şi 4 ani. Asta ar însemna practic finalul carierei de jucătoare profesionistă în circuitul WTA.

admin

Latest News

Biden vrea să livreze rapid – interceptorii și muniția ar putea fi în Ucraina “în câteva zile”

SUA intenționează să ofere sprijin militar Ucrainei în câteva zile de la adoptarea preconizată a legii. Cu toate acestea,...

More Articles Like This