sâmbătă, mai 18, 2024

SOV CREDE CĂ SALVAREA ROMÂNIEI AR FI IEȘIREA URGENTĂ DIN UE ȘI DIN NATO!

Must Read

Sorin Ovidiu Vîntu cere ieșirea din NATO și UE: “Trebuie să naționalizăm fără jenă energia, gazele, petrolul!”

Scris de: ZIUA NEWS

Sorin Ovidiu Vîntu cere ieșirea din NATO și UE: "Trebuie să naționalizăm fără jenă energia, gazele, petrolul!"

Sorin Ovidiu Vîntu cere ieșirea României din NATO și UE și naționalizarea urgentă a resurselor naționale. Vîntu spune că asta e unica soluție pentru a face față crizei energetice.

„Vivazi de măsurile pe care Banca Națională le-a luat în ultima vreme. Din punctul de vedere al BN, este o încercare disperată de a stopa inflația. Generație, singurele efecte ale acestei majorări se regăsesc în dobânzile la creditele pe care le plătești. Ți-am spus de multă vreme să nu-ți iei casă, ci să stai cu chirie. Ai vrut casă, ai să rămâi fără ea, probabil, curând. Și în finanțarea economiei românești care, devenind foarte scumpă, devine inaccesibilă practic. Va ajuta la creșterea inflației. Singurele măsuri care pot fi luate, generație, sunt acelea de a crește productivitatea, de a diversifica producția și serviciile. Astea sunt măsurile, coroborate, bineînțeles, cu măsurile monetare luate de Banca Națională.

În tot Occidentul, inclusiv în America, se merge doar pe politici monetare. De tâmpiți nu sunt tâmpiți. Sunt obligați să facă pace cu rușii. Altfel, catastrofa mondială e deja în curtea tuturor. Generație, România nu are nicio scuză să nu facă ce am spus. Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate. Fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață. România nu va ieși în stradă. Singurele manifestări împotriva guvernelor care au avut succes au fost organizate de SRI. Fără SRI, fără organizare externă, românii nu vor ieși în stradă.

Așa cum am spus, românii au cheltuit peste șase miliarde de euro în vacanțe. Oricâți bani ai avea, astăzi, a cheltui banii pe vacanțe e un semn de iresponsabilitate. Oricum nația română s-a prostit în ultima vreme, la fel ca nația planetară, dar parcă la noi e mai aspru. Numărul proștilor în această țară a crescut imens. Calitatea intelectuală a românului a scăzut imens. Cu voi în frunte, voi, cei din generația actuală. Sunteți vai mama noastră. Droguri, festivaluri și prostie. Cam asta e. Cu excepția unor vârfuri dintre voi, care își văd de treabă și fac și altceva. Ca salariați sunteți jalnici, ca oameni de acțiune sunteți jalnici, ca intelect sunteți jalnici. Deci, România nu va ieși în stradă. Doar dacă organizează cineva din afară sau SRI”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/stiri/sorin-ovidiu-v-ntu-cere-ie-irea-din-nato-i-ue-trebuie-s-na-ionaliz-m-f-r-jen-energia-gazele-petrolul-1571869

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This