duminică, octombrie 1, 2023

Ursula Ceaușescu!

Must Read

Av. Gheorghe Piperea

Potrivit art.135 alin.2, literele b, d și f din Constituție, Statul român are obligația de a asigura:

b) protejarea intereselor naţionale în activitatea economică, financiară şi valutară;

d) exploatarea resurselor naturale, în concordanţă cu interesul naţional;

f) crearea condiţiilor necesare pentru creşterea calităţii vieţii.

E vorba, în aceste dispoziții, de interesul național al României, nu de cel al Germaniei, al Franței sau al Italiei.

E vorba, de asemenea, de scopul primordial al Statului, acela al creșterii calității vieții cetățenilor români și a rezidenților români.

Dacă CE va impune redistribuirea resurselor României către Germania, Franța sau Italia, dintr-o prost înțeleasă solidaritate, pe baza unei politici a ipocriziei și a dublei măsuri (ce-i al meu, e al meu, ce-i al tău e tot al meu, dar indirect), asta ar intra în contradicție directă cu Constituția noastră.

Dacă slugile politice și birocratice din leadership-ul “românesc” de azi ar pune în practică diktatul Ursulei Ceaușescu, făcându-ne pe noi să înghețăm de frig și să flămânzim la toamnă-iarnă, din cauza unei ambiții politice globaliste, ar fi trădare.

În definitiv, nu noi ne-am făcut dependenți de gazul rusesc. Ei s-au făcut. Ei au făcut afaceri cu Poutine și cu oligarhii ruso-ucraineni. Ei l-au pus șef la Gazprom pe un ex-cancelar. Ei au creat și plandemia, și războiul, și schimbarea clismei. Ei să suporte consecințele.

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This