vineri, aprilie 19, 2024

Tatăl ia un împrumut de 10.000 de euro, acum urmează să plătească 30.000 de euro

Must Read

O cerere masivă de bani îl aduce pe Gregor S. în pragul falimentului personal. Acum austriacul speră la un acord cu banca.

Renovarea apartamentului său este de trei ori mai scumpă decât era de așteptat pentru Gregor S. (numele schimbat). În 2012, tatăl a patru copii din Austria Inferioară a luat un împrumut de 10.000 de euro, de atunci nimic nu a mers conform planului: “Mi-am pierdut locul de muncă și a trebuit să-mi țin capul deasupra apei ani de zile cu munca part-time.

Am fost întotdeauna în măsură să ramburseze sume mici. Dar au fost mâncate din nou de dobânzile mari, mai mult de zece la sută”.

Până în prezent, datoriile a crescut la peste 30.000 de euro. “În curând, tot ce pot face este să dau faliment”, se teme S. Pentru a rezolva problema cu o plată unică de 15.000 de euro – atât cât a putut finanța prin restructurarea datoriilor printr-o altă bancă – dar sa respins in mod regulat . Bărbatul de 44 de ani primește acum scrisori de la instanța judecatoreasca.

Întrebat, creditorul caută acum o soluție satisfăcătoare pentru toate părțile.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This