vineri, aprilie 19, 2024

REVERSUL MEDALIEI: MEDICII DIN AUSTRIA CARE AU GARANTAT ȘI FĂCUT VACCINURILE ANTI-COVID SE SIMT AMENINȚAȚI!

Must Read

Asociația Medicilor organizează pentru fricoși cursuri de autoapărare

Moartea medicului din Austria Superioară, Lisa-Maria Kellermayr, care a dus și la mesaje de ură și amenințări cu moartea de la oponenții anonimi ai vaccinării, a făcut titluri în ultimele zile. Mulți alți medici au fost și sunt expuși unor astfel de amenințări. Mai ales când comentează public despre vaccinarea, virusul și pandemia Corona. 

Potrivit publicației krone.at, Asociația medicilor din Austria cere legi mai stricte și pedepse mai mari pentru cei care îi amenință pe meidici. Și oferă cursuri de autoapărare, la care sălile sunt întotdeauna pline…Iată unde au dus minciunile despre “vaccinul eficient și sigur”, care a provocat sute de decese și mii de cazuri de îmbolnăviri grave și în Austria! Cine răspune, căci medicii, deși se numără și ei printre vinovații care au răspândit minciuna și i-auîncurajat pe oameni să se vaccinerze, nu vor să o facă?!

În loc de asumarea răspunderii și clarificări, cursuri de autoapărare!

Din cauza amenințărilor din mediul virtual, virologul Dorothee von Laer ieșea uneori în stradă doar cu o perucă.

Asociația Medicilor din Austria (ÖÄK) este conștientă în legătură cu probleme, după cum a subliniat Rudolf Schmitzberger într-o emisiune a postului de televiziune Ö1. În calitate de șef al departamentului ÖÄK pentru probleme de vaccinare, este și el afectat de amenințări. Primele măsuri au fost deja luate: Asociația Medicilor din Viena a început un curs de autoapărare, potrivit lui Schmitzberger. „Puteți vedea cât de dramatică este situația! La aceste cursuri. sălile sunt întotdeauna pline!” – arată Schmitzberger.

Există astfel de cursuri și la Asociația Medicilor din Salzburg. În Stiria a fost înființat un birou de supraveghere a epuizării anti-bullying (AMBOSS), iar la Viena, există un ombudsman pentru bullying, violență, sexism și rasism pentru medici.

Însă nimeni nu se întreabă cine răspunde pentru decesele și suferințele provocate prin vaccinarea anti-Covid, la care medicii au fost complici interesați, ei încasând bani pentru fiecare pacient vaccinat.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This