sâmbătă, aprilie 20, 2024

Protecția frontierelor externe ale UE este o minciună fabricată!

Must Read

340.000 de imigranți au depus cereri de azil până pe 14 iunie!

Cifrele dovedesc că imigranții ajung în Europa fără mari probleme

Migrația popoarelor către Uniunea Europeană sub pretextul „azilului” a continuat să câștige avânt și în acest an. Din punct de vedere al cifrelor, în frunte se află solicitanții de azil din Siria și Afganistan, prima destinație de alegere fiind Germania, preferată de imigranții din ambele țări.

Cererile de azil aproape s-au dublat

În perioada 1 ianuarie – 14 iunie, în Uniunea Europeană au fost înregistrate 339.984 de cereri de azil. Acest lucru reiese dintr-un raport secret al agenției UE de azil EUAA către Comisia UE, publicat în revista Welt am Sonntag. Dovadă că porțile UE sunt larg deschise pentru aventurierii din întreaga lume.

Cifrele absolute arată o rată de creștere de 92%, adică, practic, de două ori mai mulți decât în ​​aceeași perioadă a anului precedent. Afganii conduc în statistici, cu 42.900 de persoane. Urmați sirienii cu 34.900 și venezuelenii, cu 22.900 de persoane. Abia apoi urmează adevărați refugiați din Ucraina! Mai mult decât fiecare al cincilea solicitant de azil a ajuns în Republica Federală Germania.

Și Austria e în atenția invadatorilor!

Pe lângă țări precum Republica Federală Germania și Suedia, Austria a fost din nou una dintre principalele destinații pentru solicitanții de azil, după înlocuirea ministrului de Interne al FPÖ, Herbert Kickl, în 2019. În 2022, circa 16.000 de cereri de azil au fost depuse la autoritățile de resort, până la sfârșitul lunii aprilie. Alte rapoarte mai recente nu sunt încă disponibile. Numai în Burgenland, circa 1000 de imigranți ilegali sunt reținuți în fiecare săptămână! Purtătorul de cuvânt pentru securitate al ÖVP, Hannes Amesbauer, trage un semnal de alarmă. Aceste cifre confirmă tendința că valul de imigrație este în creștere și nici Comisia UE și nici miniștrii de interne de la Berlin și Viena nu vor cu adevărat să pună capăt imigrației ilegale!

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This