vineri, februarie 23, 2024

Petiție împotriva discriminării nevaccinaților din Austria!

Must Read

Abrogarea Legii vaccinării obligatorii a fost decisă în unanimitate în Parlamentul austriac, în 7 iulie. Cu toate acestea, discriminarea față de cei care nu sunt vaccinați continuă. O petiție ar trebui să prevină acest lucru în viitor.

Tratament inegal în căutarea unui loc de muncă!

De exemplu, oricine dorește să lucreze într-o grădiniță din orașul Viena sau ca șofer de autobuz pentru Wiener Linien, trebuie să fie vaccinat. Aceasta înseamnă că persoanele care nu sunt vaccinate, vor continua să fie discriminate, atunci când își caută un loc de muncă. Chiar și în companiile private, se fac diferențe. De exemplu, o companie din Austria Superioară a promis zile suplimentare de concediu pentru angajații care sunt vaccinați sau au fost deja vaccinați.

Acum puteți susține petiția!

Avocații Alexander Scheer și Florian Höllwarth vor acum să pună capăt acestui tratament inegal – ambii au întocmit o propunere legislativă împotriva acestei discriminări, pe care purtătoarea de cuvânt a constituției din PArtidul Libertății – FPÖ, Susanne Fürst, și purtătorul de cuvânt al FPÖ, Christian Ries, au depus-o marți, 2 august, ca petiție. președintelui Parlamentului, Wolfgang Sobotka (ÖVP).

Această petiție poate fi acum susținută prin semnături, pe pagina de Internet a PArlamentului, aici:

https://t.me/HKickl/947?embed=1

Condamnați discriminarea față de cei care nu sunt vaccinați!

Avocatul Scheer a declarat pentru FPÖ TV :

“În prezent, nu există obligativitatea vaccinării, dar companiile private și autoritățile locale discriminează persoanele care nu sunt vaccinate. Împotriva acestei nedreptăți, vrem o lege care să interzică această discriminare!”

Potrivit publicației online unzensuriert.at, colegul său, Höllwarth, a adăugat că scopul demersului lor este de de a face din discriminarea celro nevaccinați o infracțiune care să fie pedepsită. Partidul Libertății sprijină petiția, potrivit lui Fürst, pentru că dorim să prevenim discriminareap e baza statutului de vaccinare, pe viitor. Oamenii vor s revină la libertate și autodeterminare, iar această petiție este încă un pas pe drumul spre normalitate!

Edtstadler: „Persoanele nevaccinate trăiesc ilegal în Austria”!

Parlamentarul FPÖ Ries a spus că comisia pentru petiții se va asigura că această petiție este înaintată Ministerului Justiției, Ministerului Sănătății și ministrului constituțional, Karoline Edtstadler (ÖVP), cât mai repede posibil, astfel încât să poată comenta aceste preocupări legitime.

Va fi interesant de văzut cum reacționează Edtstadler la această petiție, deoarece, pe 10 decembrie 2021, liderul vaccinării a spus textual, în ziarul Kronen Zeitung:

“Odată cu introducerea vaccinării obligatorii, este, de fapt, ilegal să trăiești în AUstria și să nu fii vaccinat! Și pot exista și alte consecințe!”

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This