duminică, februarie 25, 2024

Oficial moștenitor – acum este cel mai bogat austriac

Must Read

La vârsta de 31 de ani, el este acum probabil cel mai bogat austriac: Mark Mateschitz a fost declarat unicul moștenitor al tatălui său Didi Mateschitz.

Se spune că el a planificat meticulos modul în care imperiul său de miliarde de dolari va fi distribuit în timpul vieții sale. La cinci luni de la moartea lui Dietrich “Didi” Mateschitz, pe 22 octombrie 2022, singurul său fiu, Mark Mateschitz, a fost declarat unicul moștenitor al fondatorului “Red Bull”. După cum relatează “Bunte”, se spune că bărbatul de 31 de ani are o avere de aproximativ 26 de ani miliarde de euro. Acest lucru îl face, fără îndoială, cel mai bogat om din țară.

Imobilul a fost stabilit în urmă cu câteva zile la Tribunalul Districtual din Salzburg. La solicitarea “Astăzi”, un purtător de cuvânt al instanței a confirmat doar un caz dar detaliile nu pot fi dezvăluite, deoarece executarea testamentului a avut loc în spatele ușilor închise. Cu toate acestea, revista “Datum” împărtășește pe Twitter documente care confirmă moștenirea. În cererea la registrul comerțului se arată: “Patrimoniul succesoral potrivit lui Dietrich Markwart Mateschitz a fost transferat în întregime moștenirii ca urmare a deciziei din 27.3.2023 a Judecătoriei Salzburg. Fiul Mark Mateschitz.”

Se spune că Mark Mateschitz s-a retras din activitatea de zi cu zi a grupului, din care deține 49 la sută. Moștenitorul este mai implicat ca proprietar și lucrează împreună cu mama sa, Anita Gerhardter, ca membru al consiliului de administrație al fundației “Wings for Life”. La solicitarea “Astăzi”, până în prezent nu a existat niciun comentariu din partea Grupului Red Bull cu privire la moșie.

Bărbatul de 31 de ani a reușit să-și țină viața departe de ochii publicului pentru o lungă perioadă de timp, dar probabil că asta s-a terminat acum. Chiar și relația sa cu moștenitoarea și prezentatoarea Victoria Swarovski (29 de ani) l-a pus într-un reflector neobișnuit de luminos. În orice caz, cuplul, care și-a împărtășit dragostea cu lumea pe Instagram de Paște, nu va trebui să-și facă griji financiare.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This