sâmbătă, aprilie 20, 2024

O scrisoare anonimă a deconspirat o periculoasă gașcă de hoți!

Must Read

Grupul infracțional a comis peste 100 de spargeri în Viena, Niederösterreich, Burgenland și Stiria

3 persoane sunt arestate și alte 3 sunt date în urmărire generală

Conform publicației krone.at, o scrisoare anonimă adresată secției de poliție Mödling, în februarie, a deconspirat o periculoasă bandă de hoți. Potrivit informațiilor furnizate de Poliție marți, 28 iunie, grupul infracțional este responsabil pentru peste 100 de infracțiuni săvârșite în Viena, Austria Inferioară, Burgenland și Stiria. 

În scrisoarea primită pe 16 februarie, doi tineri erau acuzați de tâlhărie. În urma investigațiilor poliției, suspiciunile la adresa celor doi, un tânăr de 17 ani din Viena și un tânăr de 18 ani din Mödling, au crescut. Parchetul a dispus apoi o percheziție domiciliară pentru locuințele suspecților.

Au fost găsite numeroase bunuri furate
Pe 2 martie, numeroase bunuri furate au fost găsite în apartamentul tânărului din Viena. Investigațiile ulterioare au dus și la alți complici, un tânăr de 26 de ani și altul de 27 de ani, ambii din Viena, iar ulterior, la un alt tânăr de 20 de ani, din districtul St. Pölten, care avea un tovarăș de spargeri în districtul Korneuburg. Majoritatea acuzaților au mărturisit faptele comise. Tinerii de 17, 26 și 27 de ani au fost arestați.

Gașca de hoțiar fi comis crimele în diferite localități din cele patru state federale, începând din 2020. Suspecților le-au fost atribuite în total 67 de spargeri și 34 de furturi. Ei au pătruns, în principal, în clădirile pompierilor, pe șantiere, în containere de șantier, în diferite școli, hoteluri nefolosite, restaurante și proprietăți comerciale.

Valoarea obiectelor furate depășește 110.000 de euro
Principalele obiecte furate au fost unelte, aparate de radio, laptopuri, telefoane mobile și diverse dispozitive electronice. Potrivit Departamentului de Poliție de stat din Austria Inferioară, valoarea bunurilor furate este de cel puțin 110.000 de euro. Trei suspecți sunt în arest și alți trei au fost dați în urmărire generală.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This