vineri, februarie 23, 2024

„Hotelul de zero stele”, dovada că poți lua bani de pe fraieri fără probleme!

Must Read

„Null Stern Hotel” din Elveția are o listă de așteptare de 6500 de clienți!

Oferta include o noapte într-un pat, în aer liber!

E plină lumea de oligofreni cu bani și cu aere de elite! Și de băieți deștepți gata să-i ia! Doi frați elvețieni au lansat “hotelul de 0 stele”.

322 de euro pe noapte, ca să dormi afară!

Un pat dublu, pe o platforma de scânduri, sub cerul liber, pe marginea unui drum din Alpii Elvețieni. Evident, frații știu marketing și pentru pentru proștii care se cred speciali și care, de ce să ne miram, se înghesuie să dea 322 euro/noapte pentru a dormi afară! Micul dejun este inclus în preț și un majordom, care sa-l aducă “elitei”!…Cică, dormind sub cerul liber, clienții se vor gândi la problemele lumii: schimbările climatice, războiul, competiția dintre oameni, etc..

Deja există o listă de așteptare de 6500 de clienți dornici să doarmă sub cerul liber și să mai și dea mulți bani pentru asta!..

Hotelul Null Stern este un fost buncăr nuclear din Elveția, transformat în hotel. Un prototip deschis în Teufen, Appenzellerland, Elveția pe 5 iunie 2009, și a fost transformat în muzeu în iunie 2010. Viitoarele hoteluri sunt în curs de planificare în locații de munte.

Singura vedetă ești tu, fraiere!

Iată ce au scris inițiatorii pe site-ul lor: „Vă mulțumim pentru interesul acordat „Null Stern Hotel” – unde singura vedetă ești tu”. Peisajul Elveției continuă să fie tapetul apartamentelor Zero Real Estate, fără pereți sau acoperiș. În această vară și pentru prima dată, „Null Stern – singura vedetă ești tu” va prezenta apartamentele Zero Real Estate din Elveția francofonă, în regiunea pitorească Saillon din Valais. Apartamentele Zero Real Estate vor fi deschise în perioada 1 iulie – 18 septembrie 2022. În plus, unul dintre apartamentele Zero Real Estate va avea o caracteristică ce este o reflectare asupra stării mondiale de astăzi – vă va ține treaz noaptea!”
Artiști-concept în ce?!
Potrivit site-ului unusalplaces.org, artiștii concept elvețieni și creatorii Hotelului Null Stern, frații Frank și Patrik Riklin, susțin că, pentru a experimenta frumusețea Alpilor, trebuie să stai singur cu ei. De aceea, Hotelul Null Stern este situat chiar în Alpii Elvețieni. Null Stern se traduce prin zero stele. Deci, nu există stele, care să egaleze calitatea într-un hotel obișnuit. Mai degrabă, într-un Null Sterne, un vizitator este singura vedetă, căreia i se oferă un serviciu de calitate. „Camera” hotelului constă dintr-un pat dublu confortabil și două noptiere. Da, ați auzit bine. Nu există pereți, tavan, ușă și fereastră: doar un cer înstelat și munți superbi. Cu toate acestea, există un majordom, care oferă room service. Există o cabină pentru personal în apropiere și, de asemenea, o baie.
În prezent, există trei camere în aer liber în locații diferite. Stump Suite este situată în Wildhaus, la 3799 de picioare deasupra nivelului mării. Este un pat sub copacii mari, bătrâni, care oferă o briză și un adăpost pentru păsări.
Schwendi Suit este situat la poalele muntelui Churfirsten, la 3910 de picioare deasupra nivelului mării. Peisaj uluitor de lacuri și dealuri. Burst Suite este situată cel mai înalt, la 4002 de picioare deasupra nivelului mării. Amplasamentul are vedere la văile Toggenburg și Rin și la muntele Churfirsten. Toate camerele sunt dotate cu un loc de cazare de rezervă, în caz de vreme rea.
În timp ce vizitatorii sunt dornici să experimenteze Hotelul Null Stern din Alpi, rețineți că există o listă lungă de așteptare. Frații Riklin plănuiesc să se extindă și să deschidă hoteluri cu alte 20 de camere în aer liber, în Elveția.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This