miercuri, iunie 7, 2023

Dosar penal pentru că i-a fost foame!

Must Read

Exclusiv în România!: Dacă furi miliarde ești lăsat în pace, dacă furi de foame, faci pușcărie!!

Un sucevean este cercetat pentru tentativă de furt calificat după ce a mâncat două iarturi, o roşie şi o pâine dintr-un magazin

Un bărbat din Suceava este acum cercetat pentru tentativă de furt calificat pentru că i-a fost foame. Omul a intrat într-un magazin în speranţa că va găsi de mâncare.

Poliţiştii din Baia, judeţul Suceava, au fost alertaţi la primele ore ale dimineţii de proprietarul unui magazin din localitate. Omul a venit, înainte de ora 06:00, pentru a pregăti magazinul pentru deschidere, dar a văzut că unul dintre geamuri este spart. Poliţiştii veniţi imediat la faţa locului au intrat în magazin şi a descoperit că înăuntru era un bărbat, un localnic. Potrivit publicației online monitorulsv.ro, bărbatul a recunoscut că a spart geamul magazinului, dar asta doar pentru că îi era foarte foame şi voia să găsească ceva de mâncare. Până să ajungă Poliţia, el a mâncat două iaurturi, o roşie şi o pâine. Omul şi-a desfăcut şi un pachet de ţigări, dar nu a apucat să fumeze nici una, fiind arestat.

Doi ani de pușcărie pentru două rude de salam!

Un bărbat de 61 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, a fost condamnat la închisoare în regim de detenţie după ce a furat două batoane de salam. Prejudiciul a fost recuperat integral, imediat după comiterea faptei, însă hoţul nu a scăpat de dosar penal, deşi a încercat să se scuze, spunând că a furat de foame.

Judecătoria Bârlad a decis condamnarea lui Laurenţiu M. (61 ani) la 5 luni şi 16 zile de închisoare cu executarea efectivă a pedepsei, fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunii de furt. Magazinul Penny din Bârlad, unde hoţul a fost prins la scurt timp după ce a trecut de casele de marcat cu cele două batoane de salam în coş, fără să le plătească, nu s-a constituit parte civilă, prejudiciul fiind recuperat integral imediat după prinderea în flagrant.

Latest News

Inflatia globala va exploda: Joe Biden semnează legea care amână cu doi ani falimentul SUA prin incapacitate de plata

Preşedintele Joe Biden a salutat vineri evitarea unei incapacităţi de plată "catastrofale" pentru Statele Unite şi a lăudat virtuţile...

More Articles Like This