duminică, februarie 25, 2024

Boicot împotriva primarului socialist  al Vienei: mii de angajați în birouri nu mai poartă mască!

Must Read

Vienezii refuză să poarte masca și în metrouri și autobuse

Imaginați-vă că există un regulament și nimeni nu îl respectă! Acesta este situațial actuală în Viena, unde pasagerii de la metrou și tramvai refuză să poarte mască FFP2. Firma de transport a orașului, Wiener Linien, spun că este vorba despre 4.000 de oameni, săptămânal.

Câștigă o mică schimbare politică cu măștile obligatorii?!

După cum s-a mai scris, primarul SPÖ, Michael Ludwig, consideră că poate aduce o schimbare în bine în transportul public și farmacii, cu cerința de a purta mască. Spre deosebire de restul Austriei, unde mascarada nu mai obligatorie de la 1 iunie, la Viena mai trebuie să-ți atârni cârpa pe față!

A fost părăsit de toate spiritele bune!

SPÖ Viena a fost părăsit de toate spiritele bune! – a declarat președintele partidului federal FPÖ, Herbert Kickl, despre decizia lui Ludwig. Iar șeful FPÖ vienez, Dominik Nepp, a spus că Ludwig și consilierul său municipal pentru sănătate din SPÖ, Peter Hacker, ar trebui să se descurce fără mașinile și șoferii lor și să folosească mijloacele de transport în comun în lunile de vară, pentru a afla cum suferă vienezii sub mască, pe căldură. Nici măcar partenerul de coaliție al SPÖ din Primăria Viena, Neos, „nu a fost de acord” cu măsura lui Ludwig!

Ludwig a calculat greșit

Dacă Ludwig s-a descurcat bine cu linia sa dură împotriva Corona până acum, cel puțin în ceea ce privește sondajele, a calculat greșit de data aceasta! Pentru că din ce în ce mai mulți oameni nu mai vor să fie hărțuiți, în timp ce numărul de infecții cu coronavirus este la minim și spitalele nu sunt supraîncărcate.

Cetățenilor nu le pasă de obligația de a purta măști în Viena!

Reacția populației vieneze arată cât de puțin se gândesc cetățenii la reglementarea purtării măștilor. Mulți nu mai poartă acest mijloc de protecție pentru gură și nas, iar acest lucru este în mare măsură tolerat de ceilalți pasageri, care nu îndrăznesc să încalce regulamentul. 

Wiener Linien expulzează din vehicule oamenii pe care îi prind fără măști. Se va aplica și o amendă, susțin reprezentanții firmei municipale de transport. 

Circa 4.000 de pasageri pe săptămână (numărul cazurilor neraportate este cu siguranță mult mai mare), nu mai sunt descurajați de acest lucru, iar numărul crește în fiecare zi.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This