sâmbătă, mai 18, 2024

Se fâsâie pandemia și în Austria?!

Must Read

Șeful Partidului Libertății (FPÖ)  cere eliminarea „Covid-19” de pe lista bolilor cu notificare obligatorie!

Norvegia a clasificat Sars Cov 19 ca o boală respiratorie comună, asemenea gripei

Liderul partidului FPÖ, Herbert Kickl, a declarat într-o conferință de presă azi, 5 iuie, că partidul său va depune o moțiune în Parlament pentru eliminarea „Covid-19” de pe lista bolilor cu declarație obligatorie.

Cu entuziasm pentru eliminarea vaccinării obligatorii!

Tocmai întors din turneul electoral din țară, Kickl a anunțat că cele trei zile interesante de sesiuni de miercuri, joi și vineri vor fi fierbinți în Parlament. El a declarat că grupul său parlamentar va fi de acord cu entuziasm pentru anularea vaccinării obligatorii și că „voi asculta discursurile pe care aceiași parlamentari de la ÖVP și de la Verzi, care au declarat exact contrariul în urmă cu câteva luni, le vor ține după aceea”.

Solicitare pentru desființarea „Legii privind măsurile COVID-19”

Cu toate acestea, liberalii nu ar fi mulțumiți de eliminarea vaccinării obligatorii. Prin urmare, ei vor depune o inițiativă corespunzătoare, pentru a desființa „Legea măsurilor Covid-19”. Acesta trebuie să fie următorul pas logic. Pentru că această lege ar permite în continuare reglementări de „blocare” sau „Regula 2G” și, ca să spunem așa, să legitimeze discriminarea față de toți cei care nu au fost vaccinați ori s-au vindecat după boală. Potrivit lui Kickl, aceasta este o lege care nu mai este necesară, pentru că nu mai există urgență.

O lovitură de stilou de la ministrul Sănătății?!

O altă cerere a FPÖ în legătură cu “politica corona” a Guvernului este eliminarea Covid-19 de pe lista bolilor care trebuie raportate. Ministrului Sănătăţii i s-a cerut să o facă cu o lovitură de stilou. Atunci infecția cu „Covid” ar fi tratat ca orice altă boală, apoi Austria ar face ceea ce fac și alte țări, potrivit președintelui clubului FPÖ din Parlament. Kickl a spus că este curios să vadă dacă va exista vreo rezistență guvernamentală aici. Între timp , chiar reprezentanți de seamă ai Partidului Popular, precum guvernatorul Austriei Superioare, Thomas Stelzer, au cere și ei acest lucru, respectiv să se renunțe la regulile de carantină.

Modelul norvegian

Institutul Norvegian de Sănătate Publică clasifică boala Covid 19 drept una respiratorie, la fel de periculoasă precum gripa comună. Deși virusul continuă să circule, el nu mai provoacă o creștere a numărului de spitalizări, ceea ce înseamnă că Sars Covid 19 nu mai exercită presiune asupra sistemului medical din Norvegia. În studiile efectuate de FHI s-a constatat că atât persoanele parțial vaccinate cât și cele complet vaccinate care se îmbolnăvesc de Covid prezintă un risc scăzut de spitalizare și că același lucru se aplică și persoanelor sănătoase, care nu aparțin grupurilor de risc.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This