duminică, februarie 25, 2024

Viermi morți în pâine, la Viena!

Must Read

Alarmă de dezgust

Nu vom mai mânca pâine în viitorul apropiat”! – afirmă femeia care a făcut neplăcuta descoperire

Conform publicației krone.at, o femeie vieneză care a sesizat redacția Krone, a descoperit viermi morți în pâinea ambalată a unui magazin de discount. Se pare că micile vietăți au fost coapte odată cu pâinea.

Tânăra femeie cumpărase pâinea albă, gata tăiată, de la un discount alimentar din sectorul 23. „Am cumpărat pâinea joi și n-am observat nimic, abia vineri am observat viermii”! – a declarat femeia pentru „Krone”.

 „Erau morți și lipiți de pâinea din ambalaj, așa că nu au intrat în ambalaj după ce acesta a fost sigilat”.

În astfel de cazuri, ouăle viermilor intră uneori în pâine în timpul producției și apoi eclozează în ambalaj. „Când am observat viermii, ne-am oprit din mâncat”, a spus ghinionista consumatoare.

 „Nu am mai mâncat pâine de atunci și, probabil, nu o vom face în viitorul apropiat!”- a precizat ea, dezgustată.

În ciuda controalelor extinse privind dăunătorii în depozitele de cereale, viermii se găsesc în continuare în alimente. Chiar dacă, de obicei, nu există un risc imediat pentru sănătate, aceste alimente infestate trebuie aruncate imediat. 

Cel mai recent, chiar o celebritate a avut o problemă similară: când cunoscutul tenismen Novak Djokovic își aștepta audierea într-un hotel din Melbourne, pentru cei cărora li se cerea să părăsească țara în ianuarie, condițiile de acolo erau atât de proaste, încât viermii au fost găsiți chiar în alimente!

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This