vineri, aprilie 19, 2024

Sute de mii de teste prin gargară sunt retrase de la utilizare în Austria!

Must Read

Firma Lead Horizon retrage sute de mii de teste PCR pentru gargară

Acest lucru se datorează unei erori de ambalare

 Nu există niciun risc pentru sănătate

Numărul eșantionului de pe instrucțiunile de utilizare și tubul de probă nu se potrivesc, a confirmat un purtător de cuvânt al Lead Horizon, când a fost întrebat de postul local de televiziune wien.ORF.at. Firma producătoare a făcut o greșeală cu ambalajul. Potrivit purtătorului de cuvânt, nu există niciun risc pentru sănătate.

Trusele de testare trebuie schimbate!

Cu toate acestea, există inconveniente pentru utilizatori, deoarece probele cu numărul de eșantion „LHRxxx” nu pot fi evaluate. Lead Horizon solicită ca trusele de testare afectate să fie schimbate la magazinele BIPA. Nu aveți nevoie de un cod suplimentar de ridicare pentru aceasta.

De luni, 2 august, trusele de testare afectate vor fi blocate și pentru testarea online, ceea ce, din păcate, nu era posibil înainte, potrivit purtătorului de cuvânt. Acesta nu a putut spune exact câte teste sunt, de fapt, afectate. Am expediat „câteva sute de mii de bucăți, la care există erori de ambalare!” – a declarat acesta.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This