vineri, februarie 23, 2024

„Sinistrul” Sănătății vrea „botnița” obligatorie!

Must Read

Parlamentul tocmai a anulat vaccinarea obligatorie

Majoritatea țărilor europene au renunțat complet la masca FPP2

Controversatul Johannes Rauch spune că reintroducerea obligativității purtării măștilor va fi reintrodusă înainte de toamnă!

Aproape din senin, în mijlocul valului de noi cazuri de coronavirus, Guvernul a anunțat că va îngropa, în sfârșit, vaccinarea obligatorie. Ministrul Sănătății, Johannes Rauch, a recunoscut că vaccinarea nu ajută prea mult la prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus. Totuși, el susține că anularea obligativității ar trebui „să motiveze cât mai mulți oameni să se vaccineze”. Rauch  urma să ofere detalii despre această decizie destul de neașteptată, despre care până și Comisia de Vaccinare Obligatorie a aflat doar din presă.

Visul penibil al lui Rauch: “Învățați să trăiți cu mască!”

După cum se știe , nu doar obligația de a vaccina, ci și obligația de a purta mască este istorie! În Europa, mai sunt câteva țări care au recurs la această măsură, se justifică Rauch. “Trebuie să facem din nou posibilă viața cu Corona, pentru că nu poți menține o stare permanentă de criză!.. Vor fi din nou valuri de coronavirus în viitor, dar trebuie să puem trăi cu asta!” – spune controversatul ministru. Situația este reevaluată săptămânal și comparată cu alte țări. „Încercăm să nu jucăm jocuri de sus masca, jos masca!.. Dar dacă vrem să învățăm să trăim cu virusul, autoevaluarea trebuie să fie posibilă!”-  a explicat el la radioul ORF, subliniind că o reintroducere a cerinței măștii este, în mod clar, o opțiune. „Va trebui să învățăm să trăim cu masca!” De asemenea,  Rauch nu exclude posibilitatea ca purtarea obligatorie a măștii să fie reintrodusă în toată Austria, înainte de toamnă. Sau, poate, niște proteste energice în legătură cu mascarada visată de Rauch, ne va scuti permanent de prezența acestuia!

Festivalul de pe Insula Dunării „nu este o chestie inteligentă?!

Comisia pentru vaccinare obligatorie a considerat această măsură neconstituțională de două ori la acea vreme, motiv pentru care nu a fost niciodată pusă în aplicare. În cele din urmă, măsura a fost desființată pentru a reconstrui coeziuna socială. „Vom avea nevoie de fiecare centimetru de solidaritate și coeziune în toamnă!…Nu este vorba doar despre Corona, ci și despre inflație și criza climatică!”- bravează Rauch. Vorbind despre Festivalul Donauinsel, care începe azi, vineri, 24 iunie, la care sunt așteptați circa două milioane de vizitatori, Rauch o ia pe arătură „Probabil că nu este un lucru inteligent, dar nici nu poate fi prevenit!”

Rauch vă recomandă să vă testați, premierul recunoaște că vaccinarea obligatorie nu a fost oportună!

Nu poți închide oamenii, cum ar vrea Rauch și, oricum, evenimentul are loc în aer liber. Totuși, ministrul Sănătății recomandă participanților să se testeze, în prealabil.  Cancelarul Karl Nehammer, plecat la Bruxelles, explică, de asemenea, sfârșitul vaccinării obligatorii, la postul de televiziune Ö1, că „ nu a fost măsura potrivită pentru a crește rata de vaccinare!…Dimpotrivă, aceasta a contribuit la divizarea societății!…Trebuie să luptăm împotriva virusului împreună și nu unul împotriva celuilalt!”- opinează Nehammer.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This