duminică, februarie 25, 2024

Primarul Vienei se joacă cu viețile copiilor?!

Must Read

Deși unele țări recunosc că vaccinarea anti-Covid a copiilor a fost o greșeală, gruparea socialiștilor din Consiliul Municipal Viena vrea să impună vaccinarea copiilor mici!

Medicul Lucian Duță, fost director al CNAS, înșiră 8 motive pentru care copiii nu ar trebui vaccinați

Vaccinarea copiilor constituie o neglijență sau le pune viața în pericol? Administrația orașului Viena vrea să vaccineze și copiii mici împotriva Corona, deși nici vaccinarea copiilor mai mari nu a ajutat la nimic

Vaccinarea copiilor a fost o greșeală”!

Aproape ca un mesaj de ovație, postul de televiziune ORF și diverse mass-media din Austria au adus vestea că în Viena ar trebui să existe în curând linii de vaccinare pentru copiii mici, de îndată ce vaccinarea împotriva coronavirusului va fi aprobată și pentru această grupă de vârstă.

Consilierul municipal pentru sănătate Peter Hacker (SPÖ) lucrează deja la asta, potrivit publicației krone.at. Cererea este enormă, susține el. Cu toate acestea, chiar și jurnaliștii de la krone.at adaugă că adevăratul motor al grabei privind vaccinarea micuților este, probabil, regulamentul de carantină de la Viena! Conform acestuia, copiii care nu sunt vaccinați, trebuie să fie în carantină timp de zece zile, dacă au contact strâns cu o persoană testată pozitiv, iar copiii vaccinați nu trebuie să suporte carantina, ceea ce pune probleme majore pentru programul de lucru al părinţilor.

Hacker așteaptă cu nerăbdare vaccinarea copiilor

În orice caz, Hacker este un prieten al vaccinării copiilor. Dar nu toată lumea consideră acest lucru „inteligent și necesar”!

Danemarca: Vaccinarea copiilor a fost o greșeală!

Danemarca va retrage în curând recomandarea de vaccinare pentru copii. „Cu cunoştinţele de astăzi, autoritatea sanitară nu ar mai sfătui vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între cinci şi unsprezece ani!” – a precizat directorul din Ministerul Sănătății, Sören Bröström.Când a fost întrebat la televiziunea daneză dacă a fost o greșeală vaccinarea copiilor cu preparatele corona, el a declarat public: “Din câte știm astăzi: da!” Pe atunci, când a fost anunțată recomandarea de vaccinare pentru copii, nimeni nu ar fi știut mai bine. Dar, în primăvară, a devenit clar că vaccinurile nu protejează împotriva infecției, ci doar previn evoluțiile severe, care, la rândul lor, nu sunt relevante la copii.

Vaccinarea copiilor nu se justifică în lupta împotriva coronavirusului!

S-a aflat că vaccinarea copiilor nu a ajutat la combaterea pandemiei. Din păcate, doar in Danemarca. Pentru că organizația SPÖ Viena face un pas mai departe și, în ciuda acestor constatări, vrea să vaccineze cât mai repede și copiii mici!

Din cauza preocupărilor existente cu privire la riscul de miocardită și pericardită în rândul băieților adolescenți și tinerilor adulți, oamenii de știință au luat măsuri de precauție specifice în timpul acestui studiu.

Risc de miocardită!

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și altele monitorizează în prezent ratele de miocardită, care este inflamația mușchiului inimii. Acest lucru vine în urma unor rapoarte din iulie 2021 conform cărora unii băieți adolescenți au primit diagnosticul acestei afecțiuni după ce au primit vaccinul produs de Pfizer, pe care cei peste 12 ani îl pot primi din mai 2021.

CDC raportează că bărbații cu vârsta cuprinsă între 12 și 29 de ani sunt cei mai expuși riscului de a dezvolta miocardită.

De asemenea, se afirmă că, deși 687 de cazuri de miocardită după vaccinare au fost raportate la cei sub 30 de ani din SUA, între 29 decembrie 2020 și 11 iunie 2021, profesioniștii din domeniul sănătății au administrat peste 52 de milioane de doze de vaccin persoanelor cu vârsta de 12 ani.

Cu toate acestea, s-a mai pus în discuție dacă riscurile vaccinului depășesc sau nu riscurile de a dezvolta COVID-19. Un studiu, care nu a fost încă supus unei evaluări inter pares, a susținut că riscul de a experimenta un eveniment cardiac advers după vaccinarea ARNm la bărbați cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani fără comorbidități a fost de fapt de 3,5 ori mai mare decât riscul de spitalizare din cauza COVID-19!!! Acest lucru a fost raportat pe scară largă în august 2021. De asemenea, un studiu din New England Journal of Medicine din 6 octombrie 2021, a raportat constatări ale Ministerului israelian al Sănătății de supraveghere a problemei care părea să dovedească o legătură între administrarea vaccinului Pfizer și miocardită.

Copiii – vulnerabili din punct de vedere medical

O mare parte din îngrijorarea exprimată cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor COVID-19 este legată de riscul pe care acestea îl pot prezenta la  copiii sănătoși.

Decizia de vaccinare împotriva Covid este dificilă, când vine vorba despre copii, iar asta se vede la o analiză mai amplă a fenomenului la nivel global, realizată de publicația POLITICO.

În timp ce SUA și majoritatea țărilor UE au ales să-i vaccineze pe copiii mai mari de 12 ani, Marea Britanie, Suedia și Portugalia aleg să fie mai precaute. În aceste trei țări, doar copiii între 12 și 15 ani aflați la risc pot fi vaccinați.

De fapt, abia săptămâna trecută consiliul de vaccinare din Marea Britanie a oferit undă verde copiilor cu vârste peste 16 ani pentru vaccinare, punând țara în linie cu Suedia, Finlanda și Portugalia – țări care nu coborâseră încă limita sub 16 ani. Ulterior, și Finlanda şi Portugalia au dat undă verde vaccinării la copiii peste 12 ani. Explicația abordărilor diferite este că rezultatul analizei risc-beneficiu dă alte rezultate, în funcție de părerea celor din comisiile desemnate să sfătuiască autoritățile.

În aceste calcule sunt analizate două tipuri de risc în rândul celor mici: riscul individual de a se îmbolnăvi de coronavirus și riscul de a fi grav afectați de virus.

”Părerile diferă, în funcție de persoanele din comisiile care iau decizia”! – spune Brian Ferguson, imunolog la Universitatea Cambridge.

Sunt țări în care politicienii nici nu au ținut cont de avizul comisiilor.

În Germania, unde comisia de vaccinare a recomandat vaccinul doar pentru adolescenții cu comorbidități, miniștri regionali ai Sănătății au decis pe cont propriu să ofere vaccinul tuturor copiilor peste 12 ani.

De ce nu îmi vaccinez copilul!

Mai există însă și medici care spun adevărul, în mod public, clar și răspicat, despre vaccinarea cu serurile fiziologice experimentale:

“M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte! O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID! Asta e convingerea mea și asa voi face”, a spus doctorul Lucian Duță, fost director al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, pe pagina sa de Facebook.

Lucian Duță a invocat opt motive în acest sens.

„1. Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală. Fals: cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați. Adică, sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte, contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină, la fel ca cei nevaccinați!

2. NU există efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, există. Pe termen scurt, aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale). Pe termen mediu și lung, efectele sunt necunoscute!

3. Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals: boala se transmite, așa cum am menționat de către vaccinați, iar simptomele pot varia de la om la om!

4. Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală. Fals: ni se spune acum că e nevoie de a patra doză, pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu știe!!!

5. Există tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest lucru. Adică, poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali)! Nu există nici un efect secundar, dacă te tratezi cu acești anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!

6. Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.

7. Nu mai mințiți! Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră! Unii au plătit cu viața lor, dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!

8. Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!” – arată Lucian Duță.

Pfizer nu își asumă nici o răspundere, inclusiv pentru decese din cauza vaccinului!

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a declarat, într-un interviu recent, că a existat o presiune globală, prin intermediul mass-media, ca statele să se concentreze doar pe vaccin, nu și pe tratamentul timpuriu, în cazul recentei pandemii. El a mai adăugat că a primit informații din partea unei agenții a Guvernului american, FDA (Food and Drug Administration-n.n), că urmează să apară efecte secundare adverse după vaccinare. Președintele Bolsonaro a devenit „îngrijorat” când a citit că, în contractul cu Pfizer, compania farmaceutică nu-și asuma nicio responsabilitate pentru efectele adverse. Jair Bolsonaro nu s-a vaccinat.

„Când virusul a început să lovească puternic, în martie 2020, oamenii au început să caute vaccinul. Am început să vedem că a crescut numărul de cazuri. Acum, pentru cineva care a contractat virusul, ca mine, vaccinul nu ajută! Adică, nu faci un vaccin dacă ai fost deja infecta! Vaccinul ar fi inutil. Ar trebui să te bazezi pe medicație. Am studiat situația, am consultat alte țări, doctori brazilieni. În Brazilia au apărut două medicamente care au funcționat foarte bine și pe care și eu le-am folosit. Dar presiunea globală, prin mass-media, a companiilor farmaceutice, era împotriva tratamentului timpuriu, voiau numai vaccinul. Am citit contractul cu Pfizer: una din clauze era că nu-și asumă nicio responsabilitate față de niciun efect secundar apărut ca urmare a vaccinării. Am devenit foarte îngrijorat despre asta. Congresul din Brazilia a votat o legea care permite tuturor companiilor farma să nu aibă nicio răspundere în cazul efectelor secundare apărute după vaccin. Aveam și informații din partea FDA (Food and Drug Administration – agenție a guvernului SUA – n.r.) că efecte secundare urmează să apară după vaccinare anul acesta și anul următor.

Oamenii infectați nu aveau nevoie să se vaccineze, acesta este și cazul meu. Dar am cumpărat vaccinuri pentru brazilieni, dar nu am obligat pe nimeni să se vaccineze. Am respectat libertatea individuală”, a spus Bolsonaro într-un interviu acordat jurnalistui american Tucker Carlson. În context, merită menționat că în tot acest timp, autoritățile din România au susținut că nu există niciun pericol odată cu vaccinarea, iar cei care susțin altceva sunt „conspiraționiști”.

Ludwig, îți asumi tu răspunderea?!

Se pare că primarul socialist al Vienei; Michel Ludwig și colegii săi de partid care iau decizii importante ce influențează viața și sănătatea locuitorilor orașului, nu își pun aceste întrebări și sunt convinși de beneficiile „serului magic”. Totuși, noi ne permitem să îi întrebăm: Dacă unii dintre copiii vienezi mor muri sau se vor îmbolnăvi grav în urma vaccinării cu ser anti-covid, își asumă ei responsabilitatea?!

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This