vineri, aprilie 19, 2024

O tuse misterioasă ține Suedia sub teroare!

Must Read

La scurt timp după ce politicienii și presa din Suedia au declarat pandemia corona mai mult sau mai puțin încheiată, țara a fost lovită de o tuse misterioasă.

Foarte contagioasă și dureroasă

Potrivit publicației krone.at, postările de la utilizatori care se plâng de crize severe de tuse sunt în creștere, în special pe rețelele de socializare. „Este greu de spus ce ar putea fi!”- explică cercetătorul suedez Matti Sällberg, specialist în domeniul vaccinurilor.

„De ce toată lumea din Suedia este bolnavă în același timp și are cea mai urâtă tuse!?”- întreabă un suedez pe TikTok. Este o tuse foarte dureroasă, care, pur și simplu, nu vrea să se oprească! Alți utilizatori descriu simptomele. Linia telefonică de sănătate suedeză „1177” adună, de asemenea, numeroase întrebări despre astfel de simptome. În timp ce unii suedezi suspectează variola maimuțelor, nici măcar expertul în vaccinuri nu poate spune exact despre ce boală este vorba. „Există mulți viruși și chiar bacterii care pot provoca tuse!”- a declarat Sällberg pentru publicația suedeză „Expressen”.

Sunt excluse variantele de coronavirus!

El face aluzie la pandemia de coronavirus, care durează de mai bine de doi ani. Modul în care virușii se răspândesc, s-a schimbat puțin. Cercetătorul suedez bănuiește că, în spatele valului actual de infecție, oamenii și-au schimbat comportamentul și fac mai ușoară răspândirea virusului și el consider că nu este surprinzător dacă acest lucru schimbă modelul de distribuție. Deci Suedia va fi afectată de un tip complet nou de virus?! O privire asupra celorlalte țări europene este suficientă pentru a identifica variantele omicron BA.4/BA.5 ca declanșator al valului de infecții. Deși datele oficiale despre coronavirus ale Suediei, spre deosebire de Finlanda vecină, de exemplu – nu arată cu siguranță nici o creștere a numărului de infecții, Suedia a încetat aproape complet testarea pentru virusul corona. Totuși, Sällberg exclude faptul că valul actual de infecții este încă probabil să se datoreze vreunei variante de coronavirus.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This