duminică, februarie 25, 2024

Guvernul agită iar spectrul epidemiei de coronavirus!!

Must Read

Ministerul Sănătății pretinde că numărul cazurilor înregistrate miercuri a trecut de 10.000/zi!

Nimeni nu poate verifica cifrele „scoase din burtă” de Guvern!

Executivul pregătește reintroducerea “botniței”, a testelor plătite și a injectării obligatorii cu serurile genetice experimentale, mult mai periculoase decât virusul!

Potrivit site-ului guvernamental bmi.gv.at/news, cifrele actuale referitoare la infecțiile cu virusul corona ar fi următoarele:

4.352.391 cazuri până în prezent, 18.744 decedați și 4.261.845 recuperați, 653 internați, 50 dintre ei laTerapie Intensivă și 10.898 de noi infecții în toată Austria în cursul zilei de marți, 21 iunie.

Noile cazuri de infecție cu coronavirus în statele federale din raportul de ieri s-ar prezenta astfel:

Burgenland: 357
Carintia: 212
Austria Inferioară: 2.556
Austria Superioară: 1.212
Salzburg: 669
Stiria: 1.382
Tirol: 537
Vorarlberg: 405
Viena: 3.568

Conform precizărilor si-teului, tabloul de bord al Ministerului Sănătății este operat de Agenția Austriacă pentru Sănătate și Siguranță Alimentară (AGES) și poate fi accesat la „covid19-dashboard.ages.at”. Tabloul de bord își obține datele exclusiv din Registrul Epidemiologic (EMS). EMS este registrul oficial în care se înregistrează autoritățile raionale și laboratoarele. Ministerul Federal de Interne colectează cifrele ca parte a coordonării gestionării crizei de stat și a dezastrelor prin rapoarte zilnice ale statelor federale. Aceste cifre pot include cazuri neînregistrate încă în EMS. După cum era de așteptat, aceste informații au fost preluate de aproape toate publicațiile apropiate de Guvern sau care au beneficiat, indirect, de publicitate de la unele din firmele agreate de acesta.

Cifre scoase “din burtă”, pentru a justifica dictatura sanitară!

Suntem curioși cum a ajung Ministerul Sănătății la aceste cifre, ținând cont de faptul că testele Covid nu mai sunt obligatorii!…Părerea noastră este că acestea sunt fabricate în birourile guvernamentale, pentru a crea psihoza că un nou val al epidemiei/pandemiei de coronavirus este iminent și că vom fi din nou nevoiți să purtăm peste tot „botnițe”, să ne testăm pe banii noștri și să ne injectăm cu otrăvurile cumpărate pe bani grei de Guvern de la Big Pharma. Însă, de data aceasta, Executivului îi va fi mult mai greu să ne impună minciunile legate de pericolul coronavirusului și măsurile luate de guvernanți, cică, pentru a preveni și stopa extinderea pandemiei! Contestațiile din Justiție, protestele împotriva vaccinării obligatorii și a purtării măștilor sunt doar câteva măsuri prin care societatea civilă din Austria înțelege să-și apere libertatea și drepturile , garantate de Constituție și Carta Drepturilor Fundamentale ale Omului. Dictatura sanitară e un concept depășit, care, într-o țară cu pretenții democratice precum Republica Austria, nu ar mai trebui să funcționeze!

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This