duminică, octombrie 1, 2023

„Adjuncta lui Fauci, Deborah Birx, a spus că “ei” au știut de la bun început că vakseenul nu va fi eficient!”

Must Read

Av. GHEORGHE PIPEREA

Adjuncta lui Fauci, Deborah Birx, a spus că “ei” au știut de la bun început că vakseenul nu va fi eficient. Nici nu avea cum – doar nu erau alchimiști, căutând să fabrice o minune. Până acum, nimeni nu a făcut până acum vreun vakseen care să fie eficient contra virozelor.

Declarația lui Birx (care conține și o nepermisă reclamă la o pastilă scoasă recent de faizer) determină concluzia că Biden a mințit întreaga lume când a spus că vakseenul te ține departe de spital și de moarte. La fel și Macron, Trudeau, Boris Johnson, Ursula von der Leyen și, desigur, bilgheiț și Tedros. Că sa nu mai vorbim de rețelele de socializare, care și acum cenzurează la greu toate opiniile care au dubii științifice sau de bun simț referitoare la “eficacitatea” vakseenului…

Pentru pagube, pentru drepturi și libertăți înghețate sau neutralizate, pentru grava afectare a democrației și alunecarea în totalitarism cine va răspunde, totuși?

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL AUTORULUI DE PE www.gandeste.org: https://gandeste.org/analize-si-opinii/gheorghe-piperea-adjuncta-lui-fauci-deborah-birx-a-spus-ca-ei-au-stiut-de-la-bun-inceput-ca-vakseenul-nu-va-fi-eficient/125166/

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This