duminică, februarie 25, 2024

ADEVĂRUL CARE NI SE ASCUNDE!!

Must Read

Așa zisele vaccinuri anti-Covid sunt extrem de periculoase!

Fiecare al treilea tânăr vaccinat are probleme cardiace!

Thailanda din Orientul Îndepărtat și-a făcut un nume în perioada pandemiei Corona. Pentru că țara, care număra anterior 40 de milioane de turiști pe an și care genera 20% din produsul intern brut din turism, impusese restricții stricte de intrare a străinilor și măsuri interne stricte.

Rată de vaccinare ca Austria, unde problemele sunt ascunse!

În plus, țara, considerată înapoiată, și-a vaccinat „exemplar” populația împotriva Covid-19: ca și în Austria, 76% din populație a fost vaccinată de două ori împotriva virusului Corona. Până în prezent, nu a existat un singur caz de adolescent, altfel sănătos, în întreaga lume, care să fi murit de Covid-19. Nu este cunoscut, oficial, aproape nici un tânăr care să fi avut vreodată probleme serioase cu virusul corona.

Unul din trei!

Cu toate acestea, un studiu  recent arată că acești tineri suferă acum de probleme grave de sănătate. Complicațiile cardiovasculare au apărut în primele 14 zile după vaccinare, la unul din trei dintr-un lot de 301 adolescenți, cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani, care au fost examinați și care au fost dublu vaccinați.

Potrivit site-ului unzensuriert.at, acestea au inclus cinci cazuri de miocardită și două cazuri de pericardită, toate la adolescenți de sex masculin. Cele mai frecvente simptome au fost tahicardie și dificultăți de respirație, dureri în piept și hipertensiune arterială, în principal, la băieți. Majoritatea tinerilor și-au revenit rapid după aceste probleme cardiovasculare. Dar nimeni nu știe consecințele pe termen mediu și lung. Experții studiului recomandă, prin urmare, ca această grupă de vârstă să fie monitorizată mai îndeaproape pentru efectele secundare. Despre ceilalți vaccinați, morți, paralizați sau cu alte probleme grave, nu ni se spune chiar nimic?!

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This